Categorii

Pensetă Antistatică Anti ESD-13

Penseta este fabricată din oțel inoxidabil pentru o rezistență bună și durabilitate mare. Având multe caracteristici pozitive anti-statice, anti-magnetice, rezistente la acizi și anti-coroziune, este potrivită în trusa oricărui electronist.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
6,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL804
Adaugă la favorite2
Descriere

Penseta este fabricată din oțel inoxidabil pentru o rezistență bună și durabilitate mare. Având multe caracteristici pozitive anti-statice, anti-magnetice, rezistente la acizi și anti-coroziune, este potrivită în trusa oricărui electronist. Penseta cântărește doar 15gr cu o lungime de 14cm și lățime de 0.6 cm.

 

Caracteristici tehnice:

  • Model: ESD-13
  • Material: oțel inoxidabil
  • Culoarea neagra
  • Dimensiune: 14 cm
  • Greutate: 15 gr
  • Anti-Static, Anti-magnetic
Detalii produs
CL804

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare