Categorii

Panou solar mini 5V 1.1 W 220mAh

Panoul solar cu puterea de 1.1W are un raport amperaj/putere foarte bun pentru orice dispozitiv electronic ce se poate incarca la 5V.

Universal
Expediere în 24h
Zona Import: China
34,50 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1462
Adaugă la favorite8
Descriere

Panoul solar cu puterea de 1.1W are un raport amperaj/putere foarte bun pentru orice dispozitiv electronic ce se poate incarca la 5V. Avand doar 13.5 cm, se potrivesc foarte bine in orice aplicatie. Eficienta panoului este de 23%, si este fotosensibil. Datorita unei lumini mult mai calitative, functioneaza la randament optim in timpul iernii, mai ales in prezenta zapezii. 

Specificații tehnice:

  • Dimensiune 13.5cm x 6.47cm
  • Tensiune de lucru: 5V
  • Curent de lucru: 0-220mA
Detalii produs
CL1462

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare