Categorii

Pachet expansiune 3-în-1 Robot Pisică Servo Makeblock pentru mBot

New Looks pentru mBot: pachetul suplimentar Servo este un pachet robot 3-în-1, puteți transforma mBot-ul dvs. în "Dancing Cat", "Cat-Shaking Cat", "Light-Emitting Cat" sau orice vă puteți imagina. (mBot Nu este inclus).

Universal
Expediere în 9 zile
Zona Import: Europa
257,97 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1411
Adaugă la favorite0
Descriere

New Looks pentru mBot: pachetul suplimentar Servo este un pachet robot 3-în-1, puteți transforma mBot-ul dvs. în "Dancing Cat", "Cat-Shaking Cat", "Light-Emitting Cat" sau orice vă puteți imagina. (mBot Nu este inclus)

Ușor de utilizat: Instrucțiunea inclusă vă va învăța cum să o asamblați ușor cu mBot în 10 minute.

Aplicație gratuită pentru control: Este ușor să o controlați sau să învățați o programare grafică prin intermediul aplicației mBlock Blockly (iOS / Android) și software-ul avansat mBlock (Windows / MacOS / Linux / Chrome), vor fi oferite tutoriale online bogate.

Explorare distractivă nelimitată: fiți perfect compatibili cu mBot / mBot Ranger, piese de construcție a platformelor Makeblock și alte piese majore de blocuri de construcție.

Caracteristici tehnice:

  • Calitate înaltă și siguranță: extrudare din aluminiu, suprafață anodizată. Un cadou perfect pentru copiii și prietenii tăi.
  • Greutatea produsului: 231 g
  • Dimensiuni produs: 15,8 x 10,4 x 6,3 cm

Kitul nu conține mBot!

Detalii produs
CL1411

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
9
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare