Categorii

Osciloscop Digital EDUX1002A

EDUX1002A de la Keysight Technologies este un osciloscop cu 2 canale InfiniiVision 1000X din seria 50MHz. Osciloscopul InfiniiVision 1000X din seria Keysight este proiectat pentru a oferi o tehnologie de calitate, dovedită în industrie. Resursele de educație sunt incluse standard și acest model EDU este deosebit de bun pentru studenți și începători.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
3.021,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1113
Adaugă la favorite0
Descriere

EDUX1002A de la Keysight Technologies este un osciloscop cu 2 canale InfiniiVision 1000X din seria 50MHz. Osciloscopul InfiniiVision 1000X din seria Keysight este proiectat pentru a oferi o tehnologie de calitate, dovedită în industrie. Resursele de educație sunt incluse standard și acest model EDU este deosebit de bun pentru studenți și începători. Cu tehnologia ASIC personalizată, concepută de Keysight, seria InfiniiVision 1000 X oferă până la 50.000 wfms / sec. Instrumentele formei de undă includ accesul rapid la matematică ca FFT, adăugarea, scăderea, înmulțirea și împărțirea. Formele de undă de referință permit compararea rapidă a formelor de undă stocate. Triggerul extern poate fi folosit ca un canal 3 și afișat pe ecran pentru a crea un afișaj de tip bus. Built-in WaveGen suporta sinus, pătrat, rampă, puls, CC și zgomot cu modulație de amplitudine și frecvență.

  • 2 canale analogice și 1 canal digital
  • Rata maximă de eșantionare este de 1GSa / s
  • Adâncimea maximă a memoriei este de 100 Kpts
  • Afișaj TFT LCD WVGA de 7 inchi
  • Timpul de creștere calculat (10 până la 90%) este <= 7ns
  • Porturile gazdă încorporate USB și dispozitivele USB fac conexiunea la PC ușor
  • Accesați 24 de măsurători automate încorporate
  • Testați rapid și ușor cu o interfață de utilizator simplă, intuitivă și semnale de ajutor și instruire încorporate
  • Dimensiunea este de 314mm x 165mm x 130mm
Detalii produs
CL1113

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare