Categorii

Osciloscop Digital DSOX1102A

DSOX1102A de la Keysight Technologies este un osciloscop de 2 canale InfiniiVision 1000X din seria 70MHz. Osciloscopul InfiniiVision 1000X din seria Keysight este proiectat pentru a oferi o tehnologie de calitate, dovedită în industrie.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
4.352,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL1124
Adaugă la favorite0
Descriere

DSOX1102A de la Keysight Technologies este un osciloscop de 2 canale InfiniiVision 1000X din seria 70MHz. Osciloscopul InfiniiVision 1000X din seria Keysight este proiectat pentru a oferi o tehnologie de calitate, dovedită în industrie. Cu tehnologia ASIC personalizată MegaZoom IV, concepută de Keysight, seria InfiniiVision 1000X oferă până la 50.000 de forme de undă pe secundă. Uneltele pentru forme de undă includ accesul rapid la matematică, cum ar fi FFT (mărimea și faza), adăugarea, scăderea, înmulțirea și împărțirea. Formele de undă de referință permit compararea rapidă a formelor de undă stocate. Triggerul extern poate fi folosit ca un canal 3 și afișat pe ecran pentru a crea un afișaj de tip bus. Built-in WaveGen suporta sinus, pătrat, rampă, puls, CC și zgomot cu modulație de amplitudine și frecvență.

  • 2 canale analogice și 1 canal digital
  • Rata maximă de eșantionare este de 2GSa / s
  • Adâncimea maximă a memoriei este de 1 Mpt
  • Afișaj TFT LCD WVGA de 7 inchi
  • Timpul de creștere calculat (10 până la 90%) este <= 5ns
  • Porturile gazdă încorporate USB și dispozitivele USB fac conexiunea la PC ușor
  • Accesați 24 de măsurători automate încorporate
  • Segmentarea memoriei și masurarea / limita de testare
  • Dimensiunea este de 314mm x 165mm x 130mm
Detalii produs
CL1124

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare