Categorii

Osciloscop Digital BK2190E

BK2190E de la B & K Precision este un osciloscop de stocare digitală de 100MHz cu afișaj color TFT de 7 inch și o rată de eșantionare de 1GSa / s. Modelul 2190E combină performanța și valoarea într-o singură soluție portabilă.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
2.681,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1120
Adaugă la favorite0
Descriere

BK2190E de la B & K Precision este un osciloscop de stocare digitală de 100MHz cu afișaj color TFT de 7 inch și o rată de eșantionare de 1GSa / s. Modelul 2190E combină performanța și valoarea într-o singură soluție portabilă. Osciloscopul oferă capabilități avansate de declanșare, memorie cu lungime de undă de până la 40.000 de puncte și caracteristici extinse, cum ar fi testarea limitelor pass / fail, filtrarea digitală, înregistratorul de forme de undă și 32 de măsurători automate. Modurile de achizitie ale osciloscopului sunt modul de eșantionare - afișarea numai a datelor de probă, modul de detectare a vârfului - captarea valorilor maxime și minime ale unui semnal, modul mediu - media formei de undă, selectabil de la 4, 16, 32, 64, 128, 256 și modul de scanare - pentru setările bazei de timp 0.1s / div la 50s / div. Dispune de un port USB gazdă pentru panoul frontal pentru salvarea și reamintirea setărilor formei de undă, a datelor și a imaginilor pe un drive USB flash. Este ideal pentru aplicații în educație, proiectare și depanare, service și reparații.

 • 800 x 480 pixeli
 • Cinci funcții matematice diferite - adăugați, scadeți, înmulțiți, împărțiți și FFT
 • Modul special EDU permite educatorilor să dezactiveze, butonul de setare automată, meniul de măsurare și meniul cursoarelor
 • Rata reală de eșantionare: canal unic: 1GSa / s, canal dual: 500 MSa / s (pentru baza de timp mai mare de 250 ns / div)
 • Rezoluție verticală pe 8 biți
 • Capabilități multifuncționale de declanșare
 • 12 interfețe diferite de limbaj pentru utilizatori și ajutor sensibil la context
 • LAN și port USB USB compatibil USB pentru controlul PC-ului la distanță
 • Conectivitate GPIB cu adaptor USB optional la GPIB
 • Afișare adâncime memorie: 40 kpt
 • Timp de creștere calculat: 3,5ns
 • Rata de esantionare: 1GSPS
Detalii produs
CL1120

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare