Categorii

Vezi si alte recomandari

ONSEMI - NCN26010BMNEVB - Evaluation Bridge Board, NCN26010, Raspberry Pi SBC, 8 V to 28 V

ONSEMI - NCN26010BMNEVB - Evaluation Bridge Board, NCN26010, Raspberry Pi SBC, 8 V to 28 V
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.929,03 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL68613
Adaugă la favorite0
Descriere
NCN26010BMNEVB este un PCB conceput pentru a permite clienților accesul la NCN26010 MACPHY 10BASE-T1S activat prin SPI de la onsemi. Scopul său principal este de a demonstra funcționalitatea de bază a MACPHY-ului și îndeplinește și rolul unei unelte de laborator pentru a permite clienților să își dezvolte proprii drivere de software încorporat pentru dispozitivul NCN26010.
Produsul ONSEMI - NCN26010BMNEVB - Evaluation Bridge Board este un PCB proiectat pentru a permite clienților accesul la NCN26010 MACPHY SPI activat de onsemi. Scopul său principal este de a demonstra funcționalitatea de bază a MACPHY și servește ca un instrument de laborator pentru clienți să-și dezvolte propriile drivere de software încorporat pentru dispozitivul NCN26010. Acest produs este ideal pentru cei care doresc să învețe despre tehnologia MACPHY și pentru dezvoltatorii care doresc să exploreze potențialul dispozitivului NCN26010. Cu ajutorul acestui consiliu de evaluare, utilizatorii pot testa și evalua capacitatea MACPHY-ului, putând astfel dezvolta aplicații și drivere personalizate pentru dispozitiv. Caracteristicile produsului includ o gamă largă de produse compatibile, cum ar fi Cuplajele Keystone TUK SGACK902S, tipul de accesoriu fiind Consiliul Podului de Evaluare. Produsul este destinat pentru utilizarea cu Raspberry Pi SBC, ceea ce îl face potrivit pentru cei care doresc să integreze NCN26010 în proiectele lor bazate pe Raspberry Pi. În concluzie, ONSEMI - NCN26010BMNEVB - Evaluation Bridge Board este un produs esențial pentru cei interesați de domeniul tehnologiei de rețea și care doresc să își extindă cunoștințele în acest domeniu. Cu acest consiliu de evaluare, utilizatorii pot explora toate funcțiile și capacitatea dispozitivului NCN26010 și pot crea aplicații personalizate pentru nevoile lor specifice.
Detalii produs
CL68613

Fișă produs

Tip accesoriu
Consiliul Podului de Evaluare
Gamă de produse
Cuplaj Keystone TUK SGACK902S
Pentru utilizare cu
Raspberry Pi SBC

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare