Categorii

ONSEMI - DF3A6.8FUT1G - Zener Single Diode, 6.8 V, 200 mW, SC-70, 3 Pins, 150 °C, Surface Mount

ONSEMI - DF3A6.8FUT1G - Zener Single Diode, 6.8 V, 200 mW, SC-70, 3 Pins, 150 °C, Surface Mount
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
4,50 RON (inclusiv TVA) 5,28 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 5.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL53216
Adaugă la favorite0
Descriere
ONSEMI - DF3A6.8FUT1G este o diodă Zener single cu o tensiune nominală de 6.8 V și o putere de disipare de 200 mW. Aceasta face parte din gama de produse DF3A6 și este proiectată să funcționeze la o temperatură maximă de 150 °C. Dioda este montată pe suprafața unui circuit folosind stilul carcasei SC-70 și dispune de 3 pini pentru conectare. Această carcasă compactă și ușor de montat face ca dioda să fie potrivită pentru aplicații unde spațiul este limitat. Produsul ONSEMI - DF3A6.8FUT1G este o alegere ideală pentru protejarea diferitelor circuite electronice împotriva variațiilor de tensiune. Datorită proprietăților sale zener, această diodă permite fluxul controlat de curent într-un singur sens atunci când tensiunea la bornă ajunge la valoarea sa nominală. Astfel, poate proteja alte componente în timpul unor evenimente precum vârfuri de tensiune sau fluctuații bruste. Datorită performanțelor sale fiabile și versatilității sale, produsul ONSEMI - DF3A6.8FUT1G este adecvat pentru o gamă largă de aplicații, de la produse electronice de consum până la echipamente industriale. Fiind o diodă montată pe suprafața circuitului, aceasta poate fi integrată cu ușurință într-un design compact, economisind spațiu și assigurând performanțe optime.
Detalii produs
CL53216

Fișă produs

Gamă de produse
DF3A6
Stilul carcasei diodei
SC-70
Temperatura de operare Max
150 °C
Montarea diodelor
Montaj de suprafață
Nr. de ace
3 ace
Disiparea puterii
200 mW
Tensiune Zener Nom
6.8 V

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare