Categorii

Vezi si alte recomandari

ONSEMI - BD136G - Bipolar (BJT) Single Transistor, PNP, 45 V, 1.5 A, 1.25 W, TO-225, Through Hole

ONSEMI - BD136G - Bipolar (BJT) Single Transistor, PNP, 45 V, 1.5 A, 1.25 W, TO-225, Through Hole
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
12,07 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70485
Adaugă la favorite0
Descriere
Cererea pe piață pentru acest produs a determinat o extindere a termenelor de livrare. Datele de livrare pot fluctua. Produsul este scutit de discounturi.
ON Semiconductor prezintă BD136G, un tranzistor cu polaritate PNP, proiectat pentru a satisface cerințele pieței în continuă schimbare. Cu o tensiune colector-emitor maximă de 45V și un curent continuu de 1.5A, acest tranzistor este potrivit pentru o varietate de aplicații. Disiparea puterii de 1.25W și temperatura maximă de operare de 150°C asigură o funcționare fiabilă chiar și în condiții de utilizare intensivă. Cu un câștig curent DC minim de 25hFE, acest tranzistor oferă performanțe excelente în amplificatoare și alte aplicații de semnal. Tranzistorul BD136G este montat prin gaură și are un stil de carcasă TO-225, cu 3 pini care asigură o conexiune stabilă. Acesta este un produs de înaltă calitate, fabricat conform standardelor ON Semiconductor. Cu o gamă largă de produse și o reputație solidă în industria electronică, ON Semiconductor este o alegere de încredere pentru componentele electronice. Produsul BD136G este scutit de reduceri și oferă o soluție sigură și eficientă pentru nevoile dvs. de proiectare. În concluzie, tranzistorul ON Semiconductor BD136G este o alegere excelentă pentru aplicațiile care necesită un tranzistor PNP de înaltă performanță. Cu caracteristici remarcabile și fiabilitate garantată, acest produs este o investiție valoroasă pentru proiectele dvs. electronice.
Detalii produs
CL70485

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
150 °C
Nr. de ace
3 ace
Disiparea puterii
1.25 W
Montarea tranzistorului
Prin gaura
Stil carcasă tranzistor
TO-225
Polaritatea tranzistorului
PNP
Colector Tensiune emițător Max
45 V
Câștig curent DC hFE Min
25 hFE
Curentul colector continuu
1.5 A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare