Categorii

Vezi si alte recomandari

OMRON INDUSTRIAL AUTOMATION - WL-9H100 - Switch Actuator, WL Series Two-Circuit Limit Switches

OMRON INDUSTRIAL AUTOMATION - WL-9H100 - Switch Actuator, WL Series Two-Circuit Limit Switches
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
183,99 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL81478
Adaugă la favorite0
Descriere
Un înlocuitor pentru acționarea cu bobină a arcului destinat utilizării cu un comutator de limită cu două circuite din seria Omron WL.
OMRON Industrial Automation WL-9H100 - Switch Actuator este un actuator pentru înlocuirea arcului spirală pentru utilizare cu un întrerupător de limită cu două circuite din seria WL de la Omron. Acest produs este proiectat pentru a oferi siguranță și fiabilitate în aplicațiile industriale. Cu o gamă largă de produse adaptabile, acest adaptor este compatibil cu întrerupătoarele de limită cu două circuite seria WL. Acest lucru îl face potrivit pentru o varietate de aplicații industriale, asigurând funcționarea corectă a echipamentelor. Cu OMRON Industrial Automation WL-9H100 - Switch Actuator, utilizatorii pot avea încredere că echipamentele lor vor funcționa corect și în siguranță. Acest actuator este fabricat din materiale durabile, care rezistă în medii industriale dure, asigurând o durată lungă de viață a produsului. În concluzie, OMRON Industrial Automation WL-9H100 - Switch Actuator este un produs de înaltă calitate, proiectat pentru a oferi o funcționare sigură și fiabilă în aplicațiile industriale. Cu caracteristici precum compatibilitate extinsă și durabilitate, acest adaptor este o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și asigure că echipamentele lor funcționează corect și eficient.
Detalii produs
CL81478

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Întrerupătoare de limită cu două circuite seria WL

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare