Categorii

Vezi si alte recomandari

OMRON ELECTRONIC COMPONENTS - A6S4104H - DIP / SIP Switch, 4 Circuits, Slide, Surface Mount, SPST, 24 VDC, 25 mA

OMRON ELECTRONIC COMPONENTS - A6S4104H - DIP / SIP Switch, 4 Circuits, Slide, Surface Mount, SPST, 24 VDC, 25 mA
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
26,61 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL80534
Adaugă la favorite0
Descriere
A6S4104H este un comutator DIP SMD cu o singură poziție și un singur tir care are un stil de acționare cu alunecare și este de tip neetanș. Este proiectat pentru a permite înlocuirea modelului anterior (A6S), având aceleași dimensiuni și o rezistență îmbunătățită la căldura de sudură. Contactele gemene placate cu aur și mecanismul de curățare automată de tip alunecare asigură o fiabilitate ridicată. 200mR Rezistență maximă de contact, 100MR la 250VDC Rezistență minimă de izolație, 10µA la 3.5VDC Încărcare minimă permisă Aplicații industriale
Produsul OMRON ELECTRONIC COMPONENTS - A6S4104H este un comutator DIP / SIP cu 4 circuite, cu acționare prin alunecare și montare de suprafață. Este un comutator cu un singur pol și un singur aruncător, care prezintă un design unsealed type. Acest model a fost conceput pentru a înlocui modelul anterior (A6S), având aceleași dimensiuni și o rezistență sporită la căldura de sudură. Contactele gemene placate cu aur și mecanismul de aut curățare de tip alunecare asigură o fiabilitate ridicată. Cu o rezistență maximă de contact de 200mR și o rezistență minimă de izolație de 100MR la 250VDC, acest comutator se bucură de o performanță de înaltă calitate. Consumul minim de curent este de 10µA la 3.5VDC, iar încărcătura permisă minimă este de 25 mA la 24 VDC. Aplicațiile în care se poate utiliza acest comutator DIP includ domeniul industrial. Caracteristicile acestui produs sunt următoarele: tensiune de contact DC maximă de 24 VDC, stilul de acționare a comutatorului fiind prin alunecare, numărul de circuite fiind de 4, curentul maxim de contact DC fiind de 25 mA, configurarea contactelor fiind SPST, iar tipul de comutator este DIP. În concluzie, comutatorul OMRON ELECTRONIC COMPONENTS - A6S4104H este o alegere excelentă pentru aplicații industriale care necesită fiabilitate și performanță de înaltă calitate.
Detalii produs
CL80534

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip comutator
DIP Desigilat
Nr. de circuite
4 circuite
Configurare contact
SPST
Montarea comutatorului
Montaj de suprafață
Tensiune de contact DC Max
24 VDC
Stil actuator comutator
Slide
Curent de contact DC Max
25 mA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare