Categorii

Vezi si alte recomandari

OMRON ELECTRONIC COMPONENTS - A6S4101H - DIP / SIP Switch, 4 Circuits, Slide, Surface Mount, SPST, 24 VDC, 25 mA

OMRON ELECTRONIC COMPONENTS - A6S4101H - DIP / SIP Switch, 4 Circuits, Slide, Surface Mount, SPST, 24 VDC, 25 mA
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
13,19 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL82444
Adaugă la favorite0
Descriere
A6S4101H este un comutator DIP cu patru poli de montare suprafata si un activator tip culisă alb. Comutatorul DIP are contacte gemene placate cu aur si un mecanism tip culisă, de auto-curățare, care asigura o fiabilitate ridicată. Rezistența maximă a contactului este de 200mR. Izolarea minimă este de 100MR la 250VCC. Durabilitate minimă de 1000 de operații. Intervalul de temperatură de operare este cuprins intre -20 si +70°C. Clasificare IP40 pentru protecție. Aplicații: Industrie.
OMRON ELECTRONIC COMPONENTS - A6S4101H este un comutator DIP / SIP cu 4 circuite, cu un design compact și o construcție durabilă, perfect pentru aplicații industriale. Acest comutator cu montare pe suprafață este echipat cu un actuator plat alb și contacte duble placate cu aur, asigurând o fiabilitate ridicată. Cu o rezistență maximă de contact de 200mR și o rezistență minimă de izolație de 100MR la 250VDC, A6S4101H oferă performanțe excelente într-o gamă largă de condiții de operare. Cu o durabilitate minimă de 1000 de operații și o temperatură de operare cuprinsă între -20 și +70°C, acest comutator de înaltă calitate este potrivit pentru utilizare în medii industriale variate. Specificatiile tehnice ale acestui produs includ o tensiune de contact maximă de 24 VDC, un curent de contact maxim de 25 mA și un configurație SPST. A6S4101H este un comutator DIP de tip slide, proiectat pentru utilizare pe plăci de circuit imprimate sau alte aplicații în care spațiul și fiabilitatea sunt esențiale. În concluzie, OMRON ELECTRONIC COMPONENTS - A6S4101H - DIP / SIP Switch este o alegere excelentă pentru cei care caută un comutator durabil, fiabil și ușor de utilizat în aplicații industriale. Fiind un produs de calitate superioară, acest comutator va satisface cu siguranță nevoile dumneavoastră.
Detalii produs
CL82444

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip comutator
DIP Desigilat
Nr. de circuite
4 circuite
Configurare contact
SPST
Montarea comutatorului
Montaj de suprafață
Tensiune de contact DC Max
24 VDC
Stil actuator comutator
Slide
Curent de contact DC Max
25 mA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare