Categorii

Vezi si alte recomandari

OMEGA - HH911T - Thermometer, -250°C to +1372°C, 193 mm, 84 mm, 28 mm

OMEGA - HH911T - Thermometer, -250°C to +1372°C, 193 mm, 84 mm, 28 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
3.553,48 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL95428
Adaugă la favorite0
Descriere
HH911T este un termometru digital cu o singură intrare care include un termocuplu de tip K. Acest termometru digital este compatibil cu sonde de termocuplu de tip K, J, T sau E pentru a oferi o gamă largă de măsurători de temperatură de la -250 până la 1372°C (-418 până la 2502°F). Modelul HH911T oferă intrări pe un singur canal și beneficiază de o durată de viață a bateriei de 2000 de ore utilizând 3 baterii AA incluse. Oferă o capacitate de măsurare portabilă, fiabilă și neîntreruptă fără baterii scumpe, adaptoare de curent alternativ sau încărcătoare. Designul ergonomic creativ al acestor instrumente le face ușor de citit, de ținut și de curățat. Concepute pentru operare cu o singură mână, aceste instrumente sunt confortabile de purtat și de utilizat pentru perioade lungi de timp. Termometrul cu termocuplu digital cu o singură intrare precizează o acuratețe de 0,04%, afișează date statistice în timp real, se închide automat, are funcții MIN/MAX/AVG/RNG și STDEV, dispune de un afișaj LCD cu 4 cifre, ajustare a offsetului sondei pentru citiri precise. Conținutul include termometrul digital cu o singură intrare, 1 termocuplu de tip K pe canal, suport înclinat/magnet/suport, 3 baterii "AA", ghid de pornire rapidă, certificat NIST.
OMEGA - HH911T - Termometru, -250°C până la +1372°C Termometrul digital HH911T este dotat cu un singur canal și include un termocuplu de tip K. Acest termometru digital este compatibil cu termocuplele de tip K, J, T sau E, oferind o gamă largă de măsurare a temperaturii de la -250 până la 1372°C (-418 până la 2502°F). Modelul HH911T oferă intrări cu un singur canal și beneficiază de o durată de viață a bateriei de 2000 de ore, folosind 3 baterii de tip AA incluse. Acesta oferă o capacitate portabilă de măsurare de încredere și fără întreruperi fără baterii scumpe, adaptoare AC sau încărcătoare. Designul ergonomic creativ al acestor instrumente le face ușor de citit, ținut și curățat. Proiectate pentru utilizare cu o singură mână, aceste instrumente sunt confortabile de purtat și de utilizat pentru perioade prelungite de timp. Precizia termometrului digital cu un singur canal 0.04% afișează date statistice în timp real, oferă funcții de pornire/oprire automată, MIN/MAX/AVG/RNG și STDEV, afișate pe un ecran LCD cu 4 cifre. Caracteristici: - Gama de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, - Înălțime exterioară: 193 mm, - Adâncime exterioară: 28 mm, - Lățimea exterioară: 84 mm, - Interval de măsurare a temperaturii: -250°C până la +1372°C. În pachet sunt incluse: Termometru digital cu un singur canal, 1 termocuplu de tip K pe canal, Suport pentru înclinare/magnet/agățător, 3 baterii "AA", Ghid de pornire rapidă, Certificat NIST.
Detalii produs
CL95428

Fișă produs

Interval de măsurare a temperaturii
-250°C până la +1372°C
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Înălțime exterioară
193 mm
Lățimea exterioară
84 mm
Adâncime exterioară
28 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare