Categorii

Vezi si alte recomandari

OMEGA - CDH-7021 - Conductivity Meter, 0µS to 1999µS, 0.01mS to 19.99mS, 1 ppm, Conductivity, Salt, TDS, Temperature

OMEGA - CDH-7021 - Conductivity Meter, 0µS to 1999µS, 0.01mS to 19.99mS, 1 ppm, Conductivity, Salt, TDS, Temperature
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.173,01 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL103086
Adaugă la favorite0
Descriere
Testul de conductivitate CDH-7021 este ușor de utilizat și are senzori înlocuibili. Compensarea automată a temperaturii. Ecran LCD mare afișează simultan conductivitatea și temperatura. Clasificare IP67, carcasă rezistentă la apă. Se oprește automat și are indicator de baterie descărcată. Multifuncțional, inclusiv funcția de păstrare a datelor și valoare minimă/maximă. Conține: Testul, soluții de calibrare, baterii, curea, geantă de transport solidă, manual de utilizare complet.
OMEGA - CDH-7021 este un tester de conductivitate usor de utilizat si dispune de senzori schimbabili. Ajustarea automata a temperaturii, ecranul mare LCD afiseaza simultan conductivitatea si temperatura. Carcasa cu clasificare IP67 este rezistenta la apa. Functiile includ oprirea automata a alimentarii si indicatorul de baterie descarcata. Testerul este multifunctional, incorporand functii precum data-hold si min/max. Contine solutii de calibrare, baterii, curea pentru mana, carcasa rigida de transport si manualul complet al operatorului. Gama de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, Greutate: 150 g, Inaltime exterioara: 195 mm, Adancime exterioara: 36 mm, Latime exterioara: 40 mm OMEGA - CDH-7021 este un instrument indispensabil pentru masurarea conductivitatii, sarii, TDS (solide dizolvate totale) si temperaturii in diferite aplicatii precum agricultura, industria alimentara sau laboratoarele chimice. Fiind usor de utilizat si fiabil, acest tester ofera rezultate precise si rapide. Cu senzorii interschimbabili si functiile avansate pe care le ofera, CDH-7021 este un instrument de testare convenabil si eficient pentru cercetatori, tehnicieni si specialisti in domeniul stiintific.
Detalii produs
CL103086

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Înălțime exterioară
195 mm
Lățimea exterioară
40 mm
Adâncime exterioară
36 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

1 produs din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare