Categorii

Vezi si alte recomandari

NI - 781515-01 - USB X Series Mounting kit with DIN Rail Clip, X Series USB DAQ

NI - 781515-01 - USB X Series Mounting kit with DIN Rail Clip, X Series USB DAQ
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.828,07 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL95435
Adaugă la favorite0
Descriere
Kitul de montare USB X Series cu clemă pentru șină DIN este un accesoriu de înaltă calitate, proiectat special pentru a fi utilizat împreună cu DAQ-urile USB seria NI X. Acest kit vă permite să montați cu ușurință dispozitivul pe o șină DIN, fără a fi nevoie de un suport suplimentar. Construit din materiale durabile și rezistente, acest kit asigură o fixare solidă și sigură a DAQ-ului USB X Series, protejându-l împotriva loviturilor sau vibrațiilor. Designul compact și practic al clemelor pentru șină DIN permite o instalare simplă și rapidă, economisind timp și efort. Indiferent dacă folosiți DAQ-ul pentru aplicații industriale sau de laborator, acest kit de montare vă oferă toată funcționalitatea de care aveți nevoie, asigurându-vă că dispozitivul dumneavoastră va rămâne în siguranță și stabil pe tot parcursul utilizării sale.
Detalii produs
CL95435

Fișă produs

Tip accesoriu
Kit de montare USB X Series cu clemă pentru șină DIN
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
DAQ USB seria NI X

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare