Categorii

Vezi si alte recomandari

NI - 781449-10 - Test Cable Assembly, Coaxial Cable, SMB Female to BNC Female, 50 Ohm, 8 cm, Pack of 10

NI - 781449-10 - Test Cable Assembly, Coaxial Cable, SMB Female to BNC Female, 50 Ohm, 8 cm, Pack of 10
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
4.570,17 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL71359
Adaugă la favorite0
Descriere
Cablu coaxial SMB-BNC, uneori denumit SMB-100 sau SMB-110, conectează dispozitivele de măsurare și semnal. NI oferă acest cablu de 50 de ohmi în diferite lungimi și cantități.
, Curent maxim: 0.5 A, Impedanță: 50 Ohmi, Lungime: 8 cm, Conectori: SMB feminin la BNC feminin, Cantitate: 10 bucăți. Test Cable Assembly este un cablu coaxial de înaltă calitate, cu o lungime de 8 cm, echipat cu conectori SMB feminin la BNC feminin. Acest cablu este conceput pentru a conecta diferite dispozitive de măsură și semnalizare, având o impedanță de 50 Ohmi, ceea ce asigură o transmisie stabilă a semnalului. Produsul face parte din gama de adaptori Multicomp Pro RJ45, fiind potrivit pentru utilizarea cu echipamente de testare NI. Test Cable Assembly este un accesoriu esențial pentru laboratoarele de testare și măsurare, oferind o conexiune sigură și fiabilă între dispozitivele de măsură. Pachetul include 10 bucăți de cablu coaxial, astfel încât să aveți întotdeauna la îndemână un cablu de rezervă în caz de nevoie. Curentul maxim suportat de acest cablu este de 0.5 A, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații. În concluzie, Test Cable Assembly este un produs de înaltă calitate, care vă va ajuta să efectuați măsurători precise și fiabile în laboratoarele de testare și măsurare. Cu conectivitatea sa excelentă și durabilitatea sa, acest cablu reprezintă o alegere excelentă pentru profesioniștii din domeniul tehnic.
Detalii produs
CL71359

Fișă produs

Tip accesoriu
Cablu coaxial
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Echipamente de testare NI

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare