Categorii

Vezi si alte recomandari

NI - 779689-01 - DIN Rail Mounting Kit, DAQ and GPIB Devices

NI - 779689-01 - DIN Rail Mounting Kit, DAQ and GPIB Devices
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
499,64 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96955
Adaugă la favorite0
Descriere
Kitul de montare pe șină DIN NI-779689-01 este un accesoriu profesional conceput pentru a fi folosit cu dispozitivele de achiziție de date (DAQ) și GPIB marca NI. Cu acest kit, puteți monta cu ușurință dispozitivele pe o șină DIN standard, asigurând astfel o instalare sigură și organizată. Este compatibil cu adaptorul Multicomp Pro RJ45, iar designul său compact și durabil îl face potrivit pentru utilizare în diverse aplicații industriale și de laborator. Cu ajutorul acestui kit de montare pe șină DIN, veți putea crea un mediu de lucru ordonat și eficient, reducând timpul de instalare și întreținere a echipamentului. Indiferent de domeniul în care activați, acest accesoriu de calitate vă va ajuta să vă optimizați procesele și să obțineți rezultate precise și fiabile.
Detalii produs
CL96955

Fișă produs

Tip accesoriu
Kit de montare șină DIN
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Dispozitive NI DAQ și GPIB

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare