Categorii

Vezi si alte recomandari

NI - 153166-12 - Standoff, 9.65mm, sbRIO RMC Controller Pachet de 12

NI - 153166-12 - Standoff, 9.65mm, sbRIO RMC Controller Pachet de 12
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
534,70 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL98736
Adaugă la favorite0
Descriere
Standoff-ul NI-153166-12 este un accesoriu de 9,65 mm utilizat în combinație cu controlerul NI sbRIO RMC pentru a asigura o fixare solidă și stabilă. Cu o construcție durabilă și de înaltă calitate, acest standoff este proiectat pentru a oferi suport și protecție pentru aplicațiile cu Controler NI sbRIO RMC. Compatibil cu adaptorul Multicomp Pro RJ45, acest standoff este ușor de montat și demontat, permițând astfel accesul rapid și ușor la componentele din interior. Cu o gamă variată de utilizări, acesta este ideal pentru proiecte industriale sau comerciale care necesită o fixare consolidată și durabilă. Indiferent că este folosit pentru prototipare, testare sau implementare, standoff-ul NI-153166-12 este o alegere excelentă pentru cei care doresc să ofere o protecție și o susținere solidă controlerului NI sbRIO RMC în diferite aplicații.
Detalii produs
CL98736

Fișă produs

Tip accesoriu
Distanță de 9,65 mm
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Controler NI sbRIO RMC

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare