Categorii

Vezi si alte recomandari

NEXPERIA - NEVB-NEH2000BY-3V5 - Evaluation Board, NEH2000BY, Energy Harvesting, Power Management

NEXPERIA - NEVB-NEH2000BY-3V5 - Evaluation Board, NEH2000BY, Energy Harvesting, Power Management
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
82,21 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL101651
Adaugă la favorite0
Descriere
NEVB-NEH2000BY-3V5 este o placă de evaluare pentru recoltarea energiei. Această placă permite evaluarea convenabilă a PMIC-ului de recoltare a energiei NEH2000BY. Proiectată să fie simplă și foarte compactă, este ideală pentru a începe cu recoltarea energiei. Factorul de formă mic permite integrarea ușoară în aplicațiile de prototipuri. Placa de evaluare NEVB-NEH2000BY-3V5 setează tensiunea maximă de încărcare la 3,5V pentru bateriile reîncărcabile din fosfat de fier și litiu. Proiectată să fie simplă Conectabilă cu ușurință la un dispozitiv de recoltare, un element de stocare și o încărcare Plug-and-play: nu este necesară preprogramarea Interfață simplă de testare Dimensiune compactă (17mm x 10mm) Încorporabilă în aplicațiile cu limite de dimensiuni.
NEXPERIA - NEVB-NEH2000BY-3V5 - Evaluation Board, NEH2000BY, Energy Harvesting, Power Management este o placă de evaluare pentru recoltarea energiei. Această placă permite evaluarea convenabilă a PMIC-ului de recoltare a energiei NEH2000BY. Proiectată să fie simplă și foarte compactă, este ideală pentru a începe cu recoltarea energiei. Factorul de formă mic permite integrarea ușoară în aplicațiile de prototipuri. Placa de evaluare NEVB-NEH2000BY-3V5 setează tensiunea maximă de încărcare la 3,5V pentru bateriile reîncărcabile de fosfat de litiu. Această placă de evaluare este proiectată pentru a fi simplă, ușor de conectat la un recoltor de energie, un element de stocare și o încărcare și se potrivește șablonului plug-and-play, fără a fi necesară preprogramarea. Interfața de testare simplă și dimensiunile compacte (17mm x 10mm) o fac ideală pentru integrarea în aplicațiile cu spațiu restrâns. Caracteristicile includ un bit de driver din gama Multicomp Pro și sunt potrivite pentru aplicații de recoltare a energiei. Placa evaluare NEXPERIA - NEVB-NEH2000BY-3V5 este o soluție eficientă și simplă pentru începerea utilizării energiei solare în proiectele tale.
Detalii produs
CL101651

Fișă produs

Gamă de produse
Bit de driver Multicomp Pro
Subtip de aplicație
Recoltarea energiei

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

4 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare