Categorii

Vezi si alte recomandari

NEXPERIA - BC869-25,115 - Bipolar (BJT) Single Transistor, PNP, 20 V, 1 A, 500 mW, SOT-89, Surface Mount

NEXPERIA - BC869-25,115 - Bipolar (BJT) Single Transistor, PNP, 20 V, 1 A, 500 mW, SOT-89, Surface Mount
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
5,45 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70448
Adaugă la favorite0
Descriere
BC869-25,115 este un tranzistor cu putere medie PNP de 2A, încapsulat într-un pachet plastic montabil în suprafață. Acesta oferă o suprafată de radiatoare expusă pentru o conducție termică și electrică excelentă. Are o capacitate mare de disipare a puterii, selectare a trei niveluri de câștig curent și cod de marcă CHC. Este complementul NPN BC868 și este calificat conform standardului AEC-Q101. Aplicațiile sale pot fi în domeniile industriei, gestionării puterii și automotive.
NEXPERIA - BC869-25,115 este un tranzistor bipolar cu montare în suprafață, cu polaritate PNP, cu o tensiune de 20 V și curent de 1 A, ce poate disipa o putere de 500 mW. Acesta este învelit într-un ambalaj plastic ce oferă o conductivitate termică și electrică excelentă. Tranzistorul BC869-25,115 este proiectat pentru a oferi un curent mare și dispune de trei selecții de câștig curent. De asemenea, acesta poate disipa o putere mare, fiind potrivit pentru diverse aplicații industriale, de management al puterii și automobilistice. Este marcarea CHC BC868 și este calificat conform standardului AEC-Q101. Cu o frecvență de tranziție de 140 MHz, acest tranzistor este potrivit pentru aplicații care necesită o performanță ridicată. Temperatura maximă de operare este de 150°C, iar montarea tranzistorului este realizată în mod de suprafață. Dispune de un număr de 3 pini și un curent colector continuu de 1 A. Astfel, NEXPERIA - BC869-25,115 este un component electronic de încredere și versatil, potrivit pentru o gamă largă de aplicații industriale, de management al puterii și automobilistice. Cu caracteristici de performanță superioare și un design compact, acest tranzistor este alegerea ideală pentru proiectele care necesită un curent mare și o disipare eficientă a energiei.
Detalii produs
CL70448

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
150 °C
Nr. de ace
3 ace
MSL
MSL 1 - Nelimitat
Disiparea puterii
500 mW
Montarea tranzistorului
Montaj de suprafață
Stil carcasă tranzistor
AZI-89
Frecvența de tranziție
140 MHz
Polaritatea tranzistorului
PNP
Colector Tensiune emițător Max
20 V
Câștig curent DC hFE Min
160 hFE
Curentul colector continuu
1 A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare