Categorii

Vezi si alte recomandari

NEUTRIK - NTP3RC-B - Phone Audio Connector, 3 Contacts, Plug, 3.5 mm, Cable Mount, Gold Plated Contacts, Metal Body

NEUTRIK - NTP3RC-B - Phone Audio Connector, 3 Contacts, Plug, 3.5 mm, Cable Mount, Gold Plated Contacts, Metal Body
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
124,96 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL80324
Adaugă la favorite0
Descriere
NTP3RC-B de la Neutrik este un mufă audio în unghi de 3,5 mm cu 3 poli cu carcasă neagră și contacte aurii. Această mufă cu sistem de fixare tip clește este potrivită pentru retenția sigură a cablului. Acceptă cabluri cu diametre între 2 mm și 4,5 mm. Contacte din alamă (CuZn39Pb3) cu placare cu aur de 2μm, carcasă din aliaj de zinc turnat sub presiune (ZnAl4Cu1) cu placare cu crom negru, sistem de fixare tip clește și glandă de cauciuc pentru protecție excelentă a cablului, design subțire și economisire de spațiu, inserție din poliamidă (PA6.6 15% GR) și sistem de fixare din poliacetal (POM), diametru exterior al cablului de 2 mm până la 4,5 mm, sârmă de 24AWG, conexiuni prin sudură, conform IEC 68-2-20, interval de temperatură de la -20 °C până la 65 °C.
NEUTRIK - NTP3RC-B - Conector audio pentru telefon, 3 contacte, mufă, 3.5 mm, montare pe cablu, contacte placate cu aur, corp metalic NEUTRIK - NTP3RC-B este un conector audio de înaltă calitate, perfect pentru utilizarea în echipamente audio profesionale. Acesta este un conector de 3 pole cu unghi drept, cu mufă de 3.5 mm și contacte placate cu aur, asigurând o calitate superioară a semnalului audio. Conectorul are un corp metalic durabil, cu montare pe cablu pentru o fixare sigură a acestuia. Acceptă cabluri cu diametrul cuprins între 2 mm și 4.5 mm, oferind flexibilitate în utilizare. Contactele din alamă placată cu aur asigură o conexiune fiabilă și de înaltă calitate. Cu un design subțire și compact, acest conector este ideal pentru aplicații în care spațiul este limitat. Glanda din cauciuc și dispozitivul de fixare tip clichet oferă o protecție excelentă a cablului împotriva deteriorării. Este potrivit pentru cabluri cu diametrul exterior de la 2mm până la 4.5mm, iar cablul se poate fixa cu ușurință prin sudură. Produsul respectă standardele internaționale de calitate și siguranță, având o gamă largă de temperatură de utilizare, de la -20°C la 65°C. Este o alegere excelentă pentru profesioniștii din industria audio care caută o soluție fiabilă și durabilă pentru conexiunile lor. În concluzie, NEUTRIK - NTP3RC-B este un conector audio de înaltă calitate, cu contacte placate cu aur și corp metalic durabil, potrivit pentru o varietate de aplicații profesionale. Este o alegere excelentă pentru cei care apreciază calitatea și fiabilitatea în echipamentele lor audio.
Detalii produs
CL80324

Fișă produs

Gen
Priza
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Montarea conectorului
Montare cablu
Materialul corpului conectorului
Corp metalic
Număr de contacte
3 Contacte
Placarea de contact
Contacte placate cu aur
Diametrul pinului
3.5 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare