Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - TIP41C - Bipolar (BJT) Single Transistor, NPN, 100 V, 6 A, 65 W, TO-220, Through Hole

MULTICOMP PRO - TIP41C - Bipolar (BJT) Single Transistor, NPN, 100 V, 6 A, 65 W, TO-220, Through Hole
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
17,90 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL82660
Adaugă la favorite0
Descriere
TIP41C este un tranzistor de putere din plastic proiectat pentru utilizare în aplicații de amplificare și comutare. Tensiunea colector-emitor este de 100V și disiparea colectorului este de 65W. Timpul de pornire este de 0,6µs, iar timpul de oprire este de 1,4µs. Produsele Multicomp Pro sunt evaluate cu 4,6 din 5 stele și au o garanție limitată de 12 luni. *Consultați Termenii și Condițiile pentru detalii. 96% dintre clienți ar recomanda unui prieten. Aplicații: Audio, Industrial, Procesare de semnal.
Transistorul bipolar (BJT) unic MULTICOMP PRO - TIP41C este un produs de înaltă calitate, proiectat pentru aplicații de amplificare și comutare. Acesta dispune de o tensiune colector-emitor de 100V și o putere de dissipare de 65W, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de utilizări. Cu un timp de pornire de 0,6µs și un timp de oprire de 1,4µs, acest transistor este rapid și eficient în funcționare. De asemenea, este evaluat cu 4,6 stele din 5 de către clienți și beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. Acest transistor poate fi utilizat în aplicații audio, industriale și de prelucrare a semnalelor. Cu o frecvență de tranziție de 3 MHz, polaritate NPN și un curent colector continuu de 6A, acesta oferă performanțe excelente într-o varietate de scenarii. Cu o temperatură de operare maximă de 150 °C și 3 pini, acest transistor este ușor de instalat și de utilizat. Stilul său de carcasă TO-220 îl face potrivit pentru montarea prin orificiu, ceea ce îl face ideal pentru o gamă largă de aplicații. În concluzie, transistorul bipolar (BJT) unic MULTICOMP PRO - TIP41C este o soluție fiabilă și eficientă pentru aplicații de amplificare și comutare. Cu caracteristici impresionante și o rată ridicată de recomandare de către clienți, acesta este un produs de încredere pentru proiectele dumneavoastră.
Detalii produs
CL82660

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
150 °C
Nr. de ace
3 ace
Disiparea puterii
65 W
Stil carcasă tranzistor
TO-220
Frecvența de tranziție
3 MHz
Polaritatea tranzistorului
NPN
Colector Tensiune emițător Max
100 V
Câștig curent DC hFE Min
15 hFE
Curentul colector continuu
6 A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu