Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - SVP555H-BK - XLR Connector, 3 Contacts, Plug, Cable Mount, Silver Plated Contacts, Metal Body

MULTICOMP PRO - SVP555H-BK - XLR Connector, 3 Contacts, Plug, Cable Mount, Silver Plated Contacts, Metal Body
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
37,25 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79337
Adaugă la favorite0
Descriere
SVP555H-BK este un mufă XLR cu 3 căi, cu contacte placate cu argint. Este fabricat din metal și vine cu terminare de contact prin sudură. Produsele Multicomp Pro sunt evaluate cu 4,6 din 5 stele, cu garanție limitată de 12 luni *consultați Termenii și Condițiile pentru detalii. 96% dintre clienți ar recomanda produsul unui prieten. Aplicații Audio.
Multicomp Pro - SVP555H-BK este un conector XLR cu 3 contacts și contacte placate cu argint. Acesta este fabricat din metal și are terminare de contact prin sudură. Produsele Multicomp Pro sunt evaluate cu 4.6 din 5 stele și beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. Conectorul XLR este ideal pentru aplicații audio, oferind o calitate superioară a sunetului și o durabilitate deosebită. Corpul metalic al conectorului îi conferă rezistență la uzură și protecție împotriva deteriorării. Contactele placate cu argint asigură o conductivitate excelentă și o conexiune sigură. Cu o montare simplă și ușoară a cablului, acest conector XLR este potrivit pentru diferite echipamente audio, de la microfoane la echipamente de studio. 96% dintre clienți ar recomanda acest produs unui prieten, ceea ce atestă calitatea și fiabilitatea sa. Pentru toți cei care apreciază calitatea și performanța în echipamentele lor audio, conectorul XLR Multicomp Pro - SVP555H-BK este alegerea perfectă. Cu o construcție solidă și materiale de înaltă calitate, acest conector asigură o conexiune stabilă și o transmisie clară a sunetului. Alegeți Multicomp Pro pentru experiențe audio de excepție!
Detalii produs
CL79337

Fișă produs

Gen
Priza
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Montarea conectorului
Montare cablu
Materialul corpului conectorului
Corp metalic
Număr de contacte
3 Contacte
Placarea de contact
Contacte placate cu argint

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare