Dynamic Sales

Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - SMAJ5.0CA - TVS Diode, SMAJ, Bidirectional, 5 V, 9.2 V, DO-214AC (SMA), 2 Pins

MULTICOMP PRO - SMAJ5.0CA - TVS Diode, SMAJ, Bidirectional, 5 V, 9.2 V, DO-214AC (SMA), 2 Pins
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
3,02 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 5.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL55253
Adaugă la favorite0
Descriere
SMAJ5.0CA de la Multicomp Pro este un supresor de tensiune tranzitorie de montare pe suprafață bidirecțional din seria SMAJ, într-un pachet DO-214AC. Seria SMAJ este proiectată în mod specific pentru a proteja echipamentele electronice sensibile de transitoriile de tensiune induse de fulgere și alte evenimente de tensiune tranzitorie. Are o construcție fiabilă cu cost redus, utilizând tehnica plasticului turnat. Acest dispozitiv TVS este ideal pentru protecția interfețelor I/O, autobuzului VCC și a altor circuite vulnerabile. Este utilizat în mod obișnuit pentru aplicații cu montaj pe suprafață pentru a optimiza spațiul plăcii de bază. Acest supresor de tensiune tranzitorie are, de asemenea, o joncțiune pasivată cu sticlă și relief integrat al tensiunii. Carcasa din plastic turnat are clasificare UL94-V0, este de înălțime redusă și ideală pentru amplasare automată. Timpul de răspuns este de obicei mai mic de 1ps, de la 0V la tensiunea minimă BV, curent maxim impulsiv instantaneu IFSM de 40A (8.3ms semiperioadă de undă sinuzoidală suprapusă pe sarcina nominală (metoda JEDEC)), puterea minimă a vârfului de difuzie de 400W la TA = 25°C, TP = 1ms. Puterea nominală în regim permanent (PM(AV)) este de 1W la TL = 75°C. Intervalul de temperatură de operare este de la -55°C la +150°C. Tensiunea inversă de vârf de lucru (Vrwm) este de 5V, iar curentul maxim de scurgere inversă (IR) este de 800µA la Vrwm. Tensiunea de rupere (VBR) este de 6.4V (minimă), 7V (maximă), iar curentul de testare (IT) este de 10mA. Tensiunea inversă maximă (Vrsm) este de 9.2V la Irsm, iar curentul de supratensiune inversă (Irsm) este de 43.5A. Produsele Multicomp Pro au evaluări de 4.6 din 5 stele, garanție limitată de 12 luni (consultați Termenii și Condițiile pentru detalii). 96% dintre clienți ar recomanda produsul unui prieten. Aplicații: siguranță.
Multicomp Pro - SMAJ5.0CA - Diodă TVS unidirecțională, SMAJ, 5V, 9.2V, DO-214AC (SMA), 2 pini Produsul SMAJ5.0CA de la Multicomp Pro este o diodă TVS (Transient Voltage Suppressor) de montaj suprafață, din seria SMAJ, ce are capacitatea de a suprima tensiunile tranzitorii induse de fulgere sau alte evenimente cu tensiune tranzitorie. Această diodă este ideală pentru protecția echipamentelor electronice sensibile, cum ar fi interfețele I/O și busul VCC, dar și alte circuite vulnerabile. Datorită tehnicii de construcție fiabilă și cu costuri reduse utilizând plasticul matrițat, acest dispozitiv TVS este potrivit pentru aplicațiile de montare suprafață, optimizând astfel spațiul pe placă. Dioda SMAJ5.0CA dispune de joncțiunea pasivată cu sticlă și relaxarea tensiunii încorporată. Ca specificații tehnice, acest produs prezintă un ambalaj de plastic matrițat conform standardului UL94-V0, un profil redus și este ideal pentru montarea automatizată. De asemenea, dispune de un timp de răspuns rapid, de obicei mai mic de 1 ps de la 0V la BV (tensiunea de spargere minimă) și o curenta vârf de suprasarcină IFSM de 40A (jumătatea unei unde sinusoidale single de 8.3ms suprapuse încărcării nominale conform metodei JEDEC). Puterea de disipare vârf minimă este de 400W la TA = 25°C și TP = 1ms, iar puterea de disipare în stare stabilă (PM(AV)) este de 1W la TL = 75°C. Intervalul de temperatură de operare este cuprins între -55°C și +150°C. Tensiunea de separare inversă maximă (Vrwm) este de 5V, iar curentul invers maxim (IR) este de 800μA la tensiunea de separare inversă maximă. Tensiunea de spargere (VBR) este de minim 6.4V și maxim 7V, iar curentul de test (IT) este de 10mA. Tensiunea inversă maximă (Vrsm) este de 9.2V la curentul invers de suprasarcină (Irsm) de 43.5A. Produsele Multicomp Pro sunt cotate cu 4.6 din 5 stele și beneficiază de o garanție limitată de 12 luni (consultați Termenii și Condițiile pentru detalii). 96% dintre clienți ar recomanda acest produs unui prieten. Produsul este recomandat în aplicații de siguranță. Caracteristici: - Tensiune de separare inversă: 5V - Temperatura de operare maximă: 150°C - Tensiune de prindere maximă: 9.2V - Disiparea puterii de vârf a impulsului: 400W - Număr de pini: 2 pini - Tensiune maximă de spargere: 7V - Tensiune minimă de spargere: 6.4V
Detalii produs
CL55253

Fișă produs

Tensiune de separare inversă
5 V
Temperatura de operare Max
150 °C
Tensiune de prindere Max
9.2 V
Disiparea puterii de vârf a impulsului
400 W
Nr. de ace
2 ace
Tensiune maximă de avarie
7 V
Tensiune minima de avarie
6.4 V

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare