Categorii

MULTICOMP PRO - SMAJ13CA - TVS Diode, SMAJ, Bidirectional, 13 V, 21.5 V, DO-214AC (SMA), 2 Pins

MULTICOMP PRO - SMAJ13CA - TVS Diode, SMAJ, Bidirectional, 13 V, 21.5 V, DO-214AC (SMA), 2 Pins
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2,66 RON (inclusiv TVA) 3,12 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 5.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL55306
Adaugă la favorite0
Descriere
SMAJ13CA de la Multicomp Pro este un supresoar de tensiune tranzitorie de montaj pe suprafață, bidirecțional, din seria SMAJ, într-un ambalaj DO-214AC. Seria SMAJ este concepută special pentru a proteja echipamentele electronice sensibile de tranzitorii de tensiune induse de fulgere și alte evenimente de tensiune tranzitorie. Acesta are o construcție fiabilă cu cost redus, utilizând tehnica plasticului turnat. Acest dispozitiv TVS este ideal pentru protejarea interfețelor I/O, bus-ului VCC și altor circuite vulnerabile. Se utilizează în mod obișnuit în aplicații de montaj pe suprafață pentru a optimiza spațiul pe placă. Acest supresoar de tensiune tranzitorie are, de asemenea, un joncțiune sticloasă passivated și relief încorporat al tensiunii. Carcasa din plastic turnat este clasificată UL94-V0, are un ambalaj profil scăzut și este ideală pentru plasarea automată. Timpul de răspuns rapid este, în mod normal, mai mic de 1ps de la 0V la BV. Curentul de vârf minim IFSM este de 40A (8.3ms semiperioadă singulară sinusoidală suprapusă pe sarcină nominală conform metodei JEDEC). Puterea maximă de vârf minimă este de 400W la TA = 25°C, TP = 1ms. Puterea de disipare în stare permanentă (PM(AV)) este de 1W la TL = 75°C. Intervalul de temperatură de funcționare variază de la -55°C la +150°C. Tensiunea inversă de vârf de lucru (Vrwm) este de 13V, iar curentul invers maxim de scurgere (IR) este de 5µA la Vrwm. Tensiunea de ruptură (VBR) este de 14.4V (minim), 15.9V (maxim), iar curentul de test (IT) este de 1mA. Tensiunea inversă maximă (Vrsm) este de 21.5V la Irsm, iar curentul invers de vârf (Irsm) este de 18.6A. Produsele Multicomp Pro au o evaluare de 4.6 din 5 stele și beneficiază de o garanție limitată de 12 luni (consultați Termenii și condițiile pentru detalii). 96% dintre clienți ar recomanda produsul unui prieten. Aplicații: siguranță.
Produsul MULTICOMP PRO - SMAJ13CA - TVS Diode, SMAJ, Bidirectional, 13V, 21.5V, DO-214AC (SMA), 2 pini este o diodă de supresie a tensiunii tranzitorii bidirecțională pentru suprafața de montare, din seria SMAJ, într-un ambalaj DO-214AC. Seria SMAJ este proiectată special pentru a proteja echipamentele electronice sensibile de tranziențele de tensiune induse de fulgere și alte evenimente de tensiune tranzitorie. Aceasta prezintă o construcție fiabilă cu costuri reduse, utilizând tehnica de plastic turnat. Acest dispozitiv TVS este ideal pentru protejarea interfețelor I/O, a bus-ului VCC și a altor circuite vulnerabile. Este utilizat în mod obișnuit pentru aplicații de montare în suprafață, pentru a optimiza spațiul plăcii de circuit. Această diodă de supresie a tensiunii tranzitorii prezintă, de asemenea, joncțiunea pasivată cu sticlă și relieful încorporat al tensiunii mecanice. Carcasa din plastic turnat este clasificată UL94-V0, pachetul este de înălțime redusă și este ideal pentru plasarea automată. Timpul de răspuns rapid este în mod normal mai mic de 1ps de la 0V la valoarea minimă BV. IFSM minim de 40A (wava semisine de 8.3ms single superimposed pe încărcătura nominală conform metodei JEDEC). Puterea de dispersie maximă la vârf de 400 W la TA = 25°C, TP = 1ms. Puterea de dispersie în stare stabilă (PM (AV)) de 1W la TL = 75°C. Intervalul de temperatură de funcționare este de la -55°C până la +150°C. Tensiunea inversă maximă de lucru (Vrwm) este de 13V și pierderile inverse maxime (IR) sunt de 5µA la Vrwm. Tensiunea de rupere (VBR) este de 14.4V (minim), 15.9V (maxim), iar curentul de testare (IT) este de 1mA. Tensiunea inversă maximă (Vrsm) este de 21.5V la Irsm și curentul invers de supratensiune (Irsm) este de 18.6A. Produsele Multicomp Pro au o evaluare de 4.6 din 5 stele și beneficiază de o garanție limitată de 12 luni (*vezi Termenii și Condițiile pentru detalii). 96% dintre clienți ar recomanda acest produs unui prieten. Aplicațiile pentru acest produs sunt în domeniul siguranței. Caracteristicile produsului includ: tensiune de separare inversă de 13V, temperatura maximă de operare de 150°C, tensiune de prindere maximă de 21.5V, puterea de vârf a impulsului de dispersie de 400W, numărul de pini este de 2, tensiunea maximă de avarie este de 15.9V, iar tensiunea minimă de avarie este de 14.4V.
Detalii produs
CL55306

Fișă produs

Tensiune de separare inversă
13 V
Temperatura de operare Max
150 °C
Tensiune de prindere Max
21.5 V
Disiparea puterii de vârf a impulsului
400 W
Nr. de ace
2 ace
Tensiune maximă de avarie
15.9 V
Tensiune minima de avarie
14.4 V

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare