Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - RAS-CBNC - Contact Block, 1 Pole, Screw

MULTICOMP PRO - RAS-CBNC - Contact Block, 1 Pole, Screw
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
49,22 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL79193
Adaugă la favorite0
Descriere
RAS-CBNC este destinat montării pe guler. Este un bloc de contact auxiliar SPST-NC cu 1 pol, potrivit pentru comutatoare de 22 mm cu terminal cu șurub. Rating de protecție IP65/IP66 Produsele Multicomp au un rating de 4,6 din 5 stele Garanție limitată de 12 luni *consultați Termenii și Condițiile pentru detalii 96% dintre clienți ar recomanda unui prieten Aplicații industriale
MULTICOMP PRO - RAS-CBNC - Contact Block, 1 Pole, Screw este un produs de calitate superioară, destinat montării pe guler. Este un contact auxiliar SPST-NC cu 1 pol, potrivit pentru comutatoarele de 22 mm cu terminal cu șurub. Cu o protecție IP65/IP66, acest produs este potrivit pentru aplicații industriale, oferind o fiabilitate ridicată în medii dificile. Calitatea produselor Multicomp este confirmată de evaluările clienților, care au acordat o calificare de 4,6 stele din 5. De asemenea, acest produs beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. Adaptorul Multicomp Pro RJ45 este unul dintre elementele cheie ale acestui produs, asigurând o conexiune stabilă și sigură. Comutatorul cu terminal cu șurub oferă o instalare simplă și rapidă, fără a fi necesare cunoștințe tehnice avansate. Cu un singur pol și un contact auxiliar NC, acest contact block este ideal pentru diverse aplicații industriale, contribuind la optimizarea proceselor și creșterea eficienței. Fiind recomandat de 96% dintre clienți, acest produs este cu siguranță o alegere înțeleaptă pentru cei care doresc calitate și fiabilitate în același timp. În concluzie, MULTICOMP PRO - RAS-CBNC - Contact Block, 1 Pole, Screw este o soluție excelentă pentru cei care caută un contact auxiliar de înaltă calitate, potrivit pentru diverse aplicații industriale. Cu o construcție solidă și o protecție împotriva factorilor externi, acest produs se ridică la standardele ridicate ale brandului Multicomp Pro.
Detalii produs
CL79193

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Comutatoare de 22 mm
Nr. de poli
1 Niciuna
Comutator terminale
Şurub

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare