Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - PSG01537 - Phone Audio Connector, 3 Contacts, Jack, 3.5 mm, Chassis Mount, Metal Body

MULTICOMP PRO - PSG01537 - Phone Audio Connector, 3 Contacts, Jack, 3.5 mm, Chassis Mount, Metal Body
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
25,87 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79466
Adaugă la favorite0
Descriere
Mufă Jack cu piulițe de fixare și borne de sudură. Produsele Pro Signal sunt evaluate cu 4,2 din 5 stele, cu o garanție limitată de 12 luni. *Consultați Termenii și condițiile pentru detalii.
Produsul MULTICOMP PRO - PSG01537 - Phone Audio Connector este un conector jack cu 3 contacte, potrivit pentru montarea pe șasiu. Este prevăzut cu piulițe de fixare și terminale pentru sudură. Produsele Pro Signal sunt apreciate cu 4.2 din 5 stele. Acest conector beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. Caracteristicile acestui produs includ genul jack, gama de produse Adaptor Multicomp Pro RJ45, materialul corpului conectorului fiind un corp metalic și montarea pe șasiu. Acesta are un număr de 3 contacte și un diametru al pinului de 3.5 mm. Conectorul MULTICOMP PRO - PSG01537 - Phone Audio Connector este potrivit pentru diverse aplicații audio, fiind rezistent și ușor de instalat. Cu ajutorul terminalelor pentru sudură, acesta poate fi conectat rapid și sigur. Piulițele de fixare asigură o montare stabilă, iar designul metalic îi conferă durabilitate în timp. Garanția limitată de 12 luni oferă clienților încredere în calitatea produsului. Pentru mai multe detalii și informații, puteți consulta Termenii și Condițiile de garanție ale produsului. În concluzie, MULTICOMP PRO - PSG01537 - Phone Audio Connector este un conector de înaltă calitate, potrivit pentru diverse aplicații audio, fiind rezistent și durabil, beneficind de o garanție limitată pentru satisfacția clienților.
Detalii produs
CL79466

Fișă produs

Gen
Jack
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Montarea conectorului
Montare pe șasiu
Materialul corpului conectorului
Corp metalic
Număr de contacte
3 Contacte
Diametrul pinului
3.5 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare