Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - PSG01503 - Phone Audio Connector, 3 Contacts, Socket, 3.5 mm, Chassis Mount, Nickel Plated Contacts

MULTICOMP PRO - PSG01503 - Phone Audio Connector, 3 Contacts, Socket, 3.5 mm, Chassis Mount, Nickel Plated Contacts
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
16,09 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL81605
Adaugă la favorite0
Descriere
Construcție integral metalică. Furnizat cu piuliță de montare și sistem de relieful tensiunii. Conexiuni prin sudură. Produsele Pro Signal sunt evaluate cu 4.2 din 5 stele. Garanție limitată de 12 luni. *Consultați Termenii și Condițiile pentru detalii. Aplicații: Audio.
Multicomp Pro - PSG01503 este un conector audio pentru telefon, cu 3 contacte, socket și montare pe șasiu. Este fabricat din metal și este prevăzut cu piuliță de montare și protecție împotriva tracțiunii. Conexiunile sunt prin sudură iar contactele sunt placate cu nichel. Produsele Pro Signal sunt apreciate de către utilizatori, având o evaluare de 4.2 din 5 stele. De asemenea, produsul beneficiază de o garanție limitată de 12 luni, detalii fiind disponibile în Termenii și Condițiile de utilizare. Acest conector este potrivit pentru diverse aplicații audio și este durabil datorită construcției sale solide din metal. Fiind un adaptor Multicomp Pro RJ45, este compatibil cu o gamă largă de dispozitive audio. Caracteristicile principale ale acestui conector includ: materialul corpului conectorului fiind din metal, contactele fiind placate cu nichel pentru o mai bună conductivitate, montarea pe șasiu pentru o fixare stabilă, 3 contacte pentru o conexiune eficientă și un diametru de 3.5 mm pentru compatibilitate cu majoritatea dispozitivelor audio. În concluzie, Multicomp Pro - PSG01503 este un conector audio de înaltă calitate, potrivit pentru o varietate de aplicații audio. Fiind un produs durabil și ușor de instalat, este alegerea perfectă pentru cei care doresc o soluție de calitate pentru conexiunile lor audio.
Detalii produs
CL81605

Fișă produs

Gen
Priză
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Montarea conectorului
Montare pe șasiu
Materialul corpului conectorului
Corp metalic
Număr de contacte
3 Contacte
Placarea de contact
Contacte placate cu nichel
Diametrul pinului
3.5 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu