Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - PSG00049 - Audio / Video Cable Assembly, 3.5mm Stereo Jack Plug, 3.5mm Stereo Jack Plug, 6.6 ft, 2 m, Bl

MULTICOMP PRO - PSG00049 - Audio / Video Cable Assembly, 3.5mm Stereo Jack Plug, 3.5mm Stereo Jack Plug, 6.6 ft, 2 m, Black
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
29,51 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL81688
Adaugă la favorite0
Descriere
Conductoarele de cupru pur din produsele Pro Signal au o evaluare de 4,2 din 5 stele și beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. *Consultați Termenii și condițiile pentru mai multe detalii.
Produsul MULTICOMP PRO - PSG00049 este un cablu audio/video de înaltă calitate, dotat cu mufe jack stereo de 3,5 mm la ambele capete. Cu conductorii săi din cupru pur, acest cablu oferă o transmitere clară a semnalului audio și video, fără interferențe sau distorsiuni. Lungimea cablului de 2 metri (6.6 ft) este ideală pentru a conecta dispozitive audio/video la distanțe medii, oferind flexibilitate în amplasarea echipamentelor. Culoarea neagră a jachetei conferă un aspect elegant și discret, potrivindu-se oricărui decor de interior. Produsele Pro Signal sunt apreciate de către clienți, fiind evaluate cu 4.2 stele din 5 în recenziile online. De asemenea, beneficiați de o garanție limitată de 12 luni pentru a avea încredere în calitatea și durabilitatea acestui cablu audio/video. Cu MULTICOMP PRO - PSG00049, veți putea conecta rapid și ușor diferite dispozitive precum telefoane mobile, tablete, computere, televizoare, sisteme audio etc. Este un produs versatil și practic, perfect pentru utilizarea acasă sau la birou. În concluzie, dacă căutați un cablu audio/video de înaltă calitate, fiabil și durabil, MULTICOMP PRO - PSG00049 este soluția ideală. Alegeți performanță și calitate pentru a vă bucura de o experiență audio/video superioară!
Detalii produs
CL81688

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungimea cablului - metric
2 m
Lungimea cablului - Imperial
6.6 ft
Tip conector B
Mufă jack stereo de 3,5 mm
Tip conector A
Mufă jack stereo de 3,5 mm
Culoarea jachetei
Negru

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu