Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - PS000210 - Speaker / Loudspeaker Audio Connector, 2 Contact, Jack, Cable Mount, Nickel Plated Contacts

MULTICOMP PRO - PS000210 - Speaker / Loudspeaker Audio Connector, 2 Contact, Jack, Cable Mount, Nickel Plated Contacts
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
57,19 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70468
Adaugă la favorite0
Descriere
Conectorul de difuzor audio MULTICOMP PRO - PS000210 este un element esențial pentru conectarea cu succes a difuzoarelor sau a sistemului audio la sursele de sunet. Fiind un conector de tip Jack, acesta face parte din gama de produse Multicomp Pro RJ45, având două contacte pentru o conexiune sigură. Fabricat dintr-un corp din nailon rezistent (poliamidă), acest conector asigură durabilitate și fiabilitate. Placarea cu nichel a contactelor garantează o transmitere clară a semnalului audio, fără interferențe. Montarea cablului este ușoară și rapidă, facilitând instalarea conectorului fără a necesita cunoștințe tehnice avansate. Indiferent dacă este folosit în home audio sau în sisteme profesionale, conectorul MULTICOMP PRO - PS000210 este o alegere excelentă pentru o conexiune de calitate și pe termen lung.
Detalii produs
CL70468

Fișă produs

Gen
Jack
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Montarea conectorului
Montare cablu
Materialul corpului conectorului
Corp din nailon (poliamidă).
Număr de contacte
2 Contact
Placarea de contact
Contacte placate cu nichel

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

1 produs din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare