Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - PP002174 - Multicore Cable, 6242B, Per Metre, Unscreened, 2 Core, 6 mm²

MULTICOMP PRO - PP002174 - Multicore Cable, 6242B, Per Metre, Unscreened, 2 Core, 6 mm²
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
61,56 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70987
Adaugă la favorite0
Descriere
Multicomp Pro - PP002174 este un cablu multicore de înaltă calitate, parte a gamei Pro Power 624-B Twin și Earth. Acest cablu este nescreened și este format din 2 nuclee, cu o zona a conductorului CSA de 6 mm². Jacheta sa albă îl face potrivit pentru diverse aplicații de cablare în industrie, construcții sau pentru uz casnic. Cablul este rezistent, flexibil și ușor de instalat, fiind ideal pentru utilizare în sisteme de alimentare cu energie electrică sau semnal, unde este necesară transmiterea sigură și eficientă a curentului electric. Fiind vândut pe metru, puteți achiziționa exact cantitatea de care aveți nevoie, fără a plăti pentru surplus. Multicomp Pro - PP002174 este soluția perfectă pentru proiectele care necesită un cablu de înaltă performanță și fiabilitate.
Detalii produs
CL70987

Fișă produs

Gamă de produse
Pro Power 624-B Twin și Earth
Culoarea jachetei
alb
Zona Conductorului CSA
6 mm²
Ecranarea cablului
Nescreened

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare