Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP780969 - Gas Leak Detector, 0-10000ppm (Methane), Flexible Probe 16”/400mm Length, 5 Red LEDs

MULTICOMP PRO - MP780969 - Gas Leak Detector, 0-10000ppm (Methane), Flexible Probe 16”/400mm Length, 5 Red LEDs
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
893,57 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL108081
Adaugă la favorite0
Descriere
Detectorul de scurgeri de gaz metan combustibil MP780969 este un instrument proiectat pentru a detecta și a localiza originea gazelor combustibile, inclusiv metan, propan, butan, amoniac, monoxid de carbon și altele (pentru o listă cuprinzătoare, consultați secțiunea din spate a manualului). În câteva secunde, acest dispozitiv poate identifica chiar și cantități minime de gaz combustibil. Funcția sa principală este de a localiza scurgerile de gaz cu precizie. Avertizare vizuală, sonoră și vibrațională pentru medii zgomotoase și luminoase, extrem de sensibil și fiabil, identifică scurgeri mici; detectează toate scurgerile de gaze combustibile, chiar și cele mici, autozero, răspuns foarte precis și rapid. Sondă flexibilă de 16 inch cu senzor înlocuibil, oprire automată a alimentării, aplicații Testare și măsurare, Protecția mediului, Calitatea aerului, Întreținerea industrială, Laborator, Control calitate, Siguranță, Detectare și instrumentație, Utilități. Conținut x1 Osciloscop, x1 Cablu de alimentare, Adaptor de alimentare, Sondă pasivă, Ghid rapid x1, Cablu USB x1, Cablu multimetru, Instrument de ajustare a sondei, Geantă moale, Cablu BNC la cleme jacare. Gaze detectate: Metan Hidrogen, Monoxid de carbon, Propan Etilen Etan, Hexan, Benzen Isobutan Etanol, Acetaldehidă, Formaldehidă Toluena, P-Xilenă, Amoniac, Sulfură de hidrogen.
MULTICOMP PRO - MP780969 - Detector de scurgeri de gaz, 0-10000ppm (metan), sonda flexibilă de 16 "/ 400 mm, 5 LED-uri roșii MP780969 Micro Combustible Gas Leak Detector este un instrument proiectat pentru detectarea și localizarea originii gazelor combustibile, inclusiv metan, propan, butan, amoniac, monoxid de carbon și altele (pentru o listă cuprinzătoare, consultați secțiunea din spate a manualului). În câteva secunde, acest dispozitiv poate identifica chiar și cantități minuscule de gaz combustibil. Funcția sa principală este de a localiza cu precizie scurgerile de gaz. Alarmă vizibilă, sonoră și de vibrații pentru medii zgomotoase și luminoase. Detectorul este foarte sensibil și fiabil, putând identifica chiar și cele mai mici scurgeri de gaz, inclusiv cele minuscule. Se autozeroizează și răspunde rapid și precis. Sonda flexibilă de 16 inch este înlocuibilă și permite găsirea cu ușurință a scurgerilor de gaz. Detectorul vine cu multiple accesorii și este potrivit pentru o varietate de aplicații, inclusiv testare și măsurare, mediu, calitatea aerului, întreținere industrială, laborator, controlul calității, siguranță, detectare și instrumentare, servicii publice. Este un instrument versatil și eficient, ideal pentru diferite industrii și medii, oferind o modalitate rapidă și precisă de a detecta scurgerile de gaze combustibile.
Detalii produs
CL108081

Fișă produs

Gamă de produse
Detectoare de scurgeri de gaze combustibile Multicomp Pro
Nr. de senzori
1
Nivel de alarmă audio
85 dBA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

2 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare