Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP780832 - Multicomp Pro Thermometer, Dual Input, J, K, T, E, S, R & N Thermocouples, -250°C to +400°C

MULTICOMP PRO - MP780832 - Multicomp Pro Thermometer, Dual Input, J, K, T, E, S, R & N Thermocouples, -250°C to +400°C
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
900,83 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL74414
Adaugă la favorite0
Descriere
MP780832 este un termometru cu dublă intrare care oferă compatibilitate cu termocuplurile tip J, K, T, E, S, R și N. Afișaj LCD mare cu iluminare din spate. Selectare utilizator °C și °F, menținere MAX/MIN, indicație de baterie descărcată, funcție de menținere a datelor, calibrare utilizator - ajustare offset (±5℃), alarme înalt/în jos (audio și vizual), funcție de înregistrare a datelor; 16,000 marcaje de timp, rată de eșantionare reglabilă, interfață USB cu software, oprire automată la fiecare 3 ori la o rată de eșantionare de 2 secunde, alimentare cu baterie de 9V, supracurent - decuplare sau contact slab cu sonda va fi afișată '----'. Aplicații Testare și măsurare, Temperatură. Conținut: x1 Termometru; x1 Instrucțiuni de utilizare; x1 Baterie de 9V; x2 Sondă de temperatură; x1 CD-ROM; x1 Cablu USB.
Noul termometru MULTICOMP PRO - MP780832 este un instrument de măsură precis și versatil, potrivit pentru diferite tipuri de termocupluri de tip J, K, T, E, S, R și N. Cu un display LCD mare și iluminat, acest termometru oferă posibilitatea utilizatorului de a selecta temperatura în grade Celsius sau Fahrenheit. Funcția MAX/MIN hold permite păstrarea valorilor maxime sau minime măsurate, în timp ce indicarea bateriei descărcate îți va permite să știi când trebuie să înlocuiești bateria. Cu funcția de reținere a datelor, utilizatorul poate obține valoarea măsurată până când se ia o altă măsură, iar funcția de calibrare a utilizatorului permite ajustarea temperaturii cu ±5°C. De asemenea, termometrul MULTICOMP PRO - MP780832 este dotat cu alarme sonore și vizuale de temperatură ridicată sau scăzută, înregistrare datelor cu marcarea timpului și o interfață USB cu software inclus pentru descărcarea datelor. Cu alimentare pe bază de baterie de 9V, acest termometru are un design compact, având dimensiuni exterioare de 178 mm în înălțime, 26 mm în adâncime și 57 mm în lățime. Datorită capacității de măsurare a temperaturii de la -250°C până la +400°C, termometrul MULTICOMP PRO - MP780832 este potrivit pentru aplicații în domeniul testării și măsurătorilor de temperatură. Setul include termometrul, instructiuni de folosire, baterie de 9V, două sonde de temperatură, un CD-ROM și un cablu USB.
Detalii produs
CL74414

Fișă produs

Interval de măsurare a temperaturii
-250°C până la +400°C
Înălțime exterioară
178 mm
Lățimea exterioară
57 mm
Adâncime exterioară
26 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare