Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP780831 - Multicomp Pro Thermometer, Single Input, J, K & T Thermocouples, -250°C to +1372°C

MULTICOMP PRO - MP780831 - Multicomp Pro Thermometer, Single Input, J, K & T Thermocouples, -250°C to +1372°C
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
595,26 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL78720
Adaugă la favorite0
Descriere
MP780831 este un termometru cu o singură intrare care oferă compatibilitate cu termocuplurile de tip J, K și T. Display LCD mare cu iluminare din spate Selectare utilizator °C și °F Funcția de păstrare MAX / MIN Indicarea bateriei descărcate Funcție de reținere a datelor Calibrare utilizator - ajustare offset (±5℃) Oprire automată 3 ori pe secundă Eșantionare ”OL” indicație de domeniu supra Overange - deconectați sau contact slab cu sonda va fi afișat '----' Alimentare cu baterie de 9V Aplicații Testare și Măsurare, Temperatură Conținut x1 Termometru; x1 Instrucțiuni de utilizare; x1 Baterie de 9V; x1 Sondă de temperatură; x1 CD-ROM; x1 Cablu USB
Multicomp Pro - MP780831 Thermometer este un termometru cu o singură intrare, ce oferă compatibilitate cu termocuplurile de tip J, K și T. Dispozitivul este dotat cu un ecran LCD mare, iluminat, ce afișează temperatura în grade Celsius sau Fahrenheit. Funcția de menținere a valorilor maxime/minime, indicarea bateriei descărcate, funcția de menținere a datelor și calibrarea utilizatorului pentru ajustarea offsetului (±5°C) sunt doar câteva din caracteristicile acestui produs. Termometrul are o rată de eșantionare de 3 ori pe secundă și se oprește automat după 2 secunde de inactivitate. Afișarea "OL" indică depășirea intervalului de măsurare, iar atunci când sonda este deconectată sau nu are un contact bun cu dispozitivul, pe ecran va apărea mesajul '----'. Alimentarea se face cu o baterie de 9V. Produsul este ideal pentru aplicații din domeniul testării și măsurătorii temperaturii. Conținutul cutiei include termometrul, instrucțiunile de folosire, bateria de 9V, sonda de temperatură, un cablu USB și un CD-ROM. Cu dimensiuni exterioare de 178mm în înălțime, 26mm în adâncime și 57mm în lățime, termometrul poate măsura temperaturi în intervalul de la -250°C până la +1372°C. Performanța și precizia acestui produs fac din Multicomp Pro - MP780831 un instrument de măsură de încredere, potrivit pentru o varietate de aplicații.
Detalii produs
CL78720

Fișă produs

Interval de măsurare a temperaturii
-250°C până la +1372°C
Înălțime exterioară
178 mm
Lățimea exterioară
57 mm
Adâncime exterioară
26 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare