Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP780002 - Calibrator, Resistance, RTD, Thermocouple, Voltage, 193 mm, 96 mm, 47 mm, ± 0.05%, 410 g

MULTICOMP PRO - MP780002 - Calibrator, Resistance, RTD, Thermocouple, Voltage, 193 mm, 96 mm, 47 mm, ± 0.05%, 410 g
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2.145,44 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86299
Adaugă la favorite0
Descriere
Calibrator de temperatură portabil cu performanță stabilă și precizie ridicată. Furnizează tensiune, rezistență, zece tipuri de termocupluri și patru tipuri de RTD-uri. Precizie de ieșire de până la 0,05% afișaj cu 6 cifre Funcții de ieșire: tensiune continuă, rezistență, termocuplu și termorezistență 10 scări termocuplu 4 scări termorezistență Compensație automată de precizie ridicată a joncțiunii reci pentru ieșirile de termocuplu Pas manuel și pas automat și pante Stocare și restabilire configurații Furnizat cu fire de testare și baterie PP3 Note de subsol Servicii de calibrare disponibile pentru acest produs. Alegeți un Serviciu Certificat Standard sau o calibrare acreditată UKAS recunoscută internațional. Vizitați pagina noastră de calibrare pentru mai multe detalii.
Calibratorul MULTICOMP PRO - MP780002 este un instrument portabil de calibrare a temperaturii, ce oferă performanțe stabile și o precizie ridicată. Este echipat cu funcții de ieșire pentru tensiune, rezistență, zece tipuri de termocuple și patru tipuri de termometre cu rezistență. Precizia de ieșire poate ajunge la 0.05%, iar ecranul cu 6 cifre permite o monitorizare precisă a rezultatelor. Cu ajutorul acestui calibrator puteți genera semnale de tensiune continuă, rezistență, termocuplu și termometru de înaltă precizie. Acesta dispune de 10 scale pentru termocupluri și 4 scale pentru termometre cu rezistență, oferind o gamă largă de posibilități de calibrare. Calibratorul are inclusă funcția de compensare automată a joncțiunii reci pentru ieșirile de termocuplu, asigurând o precizie maximă a rezultatelor. De asemenea, dispune de funcții de reglare manuală sau automată și permite salvarea și recuperarea setărilor. Pachetul include cabluri de test și o baterie PP3. De asemenea, instrumentul beneficiază de servicii de calibrare, oferindu-vă posibilitatea de a alege între un serviciu de certificare standard sau unul acreditat de UKAS. Pentru mai multe detalii vizitați pagina noastră de calibrare. În concluzie, calibratorul MULTICOMP PRO - MP780002 este un instrument de înaltă calitate, ce oferă precizie și performanțe stabile în calibrarea temperaturilor. Este un instrument eficient, ușor de utilizat și perfect pentru aplicațiile care necesită o calibrare precisă și fiabilă.
Detalii produs
CL86299

Fișă produs

Precizie
± 0.05%
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
50 °C
Înălțime exterioară
193 mm
Lățimea exterioară
96 mm
Adâncime exterioară
47 mm
Tip de calibrare
Rezistență, RTD, Termocuplu, Tensiune

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

11 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare