Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP770915 - Test Accessory, Test Probe Tip, Shrouded 4mm Plugs, Multicomp Pro Test Probes

MULTICOMP PRO - MP770915 - Test Accessory, Test Probe Tip, Shrouded 4mm Plugs, Multicomp Pro Test Probes
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
69,88 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL101279
Adaugă la favorite0
Descriere
Sondele de test sunt dezvoltate pentru a îndeplini cerințele de testare electrică în diferite aplicații și oferă un mijloc fiabil de testare a circuitelor goale sau încărcate în care trebuie accesate mai multe puncte de contact. În funcție de inserturile de metal utilizate, acestea sunt proiectate pentru conexiunea cablului prin sudare sau crimpare. Crimparea este tipul preferat de conexiune, dar necesită unelte speciale, așa că cei mai mulți clienți cumpără sondele deja asamblate pe cablu. Material: Nailon 66/ Oțel, placat cu nichel. Culoare: Albastru. Aplicații: Testare și Instrumentație, Service Electronic, Hobby și Educație, Întreținere a Clădirilor, Electric. Notă de subsol: Sondă de test cu vârf extins evaluată 1K CAT III, sonda de test de 10A pentru conexiunea la mufe standard de 4mm.
Produsul MULTICOMP PRO - MP770915 - Test Accessory, Test Probe Tip, Shrouded 4mm Plugs, Multicomp Pro Test Probes este o soluție ideală pentru necesitățile de testare electrică în diferite aplicații. Aceste sonde de testare oferă un mijloc fiabil de testare a circuitelor goale sau încărcate unde este necesară accesarea mai multor puncte de contact. Aceste sonde de testare sunt concepute pentru conectarea cablurilor prin sudură sau crimpare, în funcție de inserturile metalice utilizate. Crimparea este tipul preferat de conexiune, dar necesită unelte speciale, așa că majoritatea clienților achiziționează sondele deja asamblate pe cablu. Materialul utilizat pentru aceste sonde de testare este nylon 66 / alamă, placată cu nichel. Acestea sunt de culoare albastră și sunt potrivite pentru diverse aplicații precum testare și instrumentare, service electronic, hobbiuri și educație, întreținere a facilităților, domeniul electric. Sonda de testare cu vârf extins este evaluată la 1K CAT III, 10A și este destinată conexiunii la mufe standard învelite de 4 mm. Caracteristicile produsului includ gama de produse Multicomp Pro, tipul accesoriului: Sfat pentru sonda de testare și compatibilitatea cu mufele învelite de 4 mm. În concluzie, produsul MULTICOMP PRO - MP770915 - Test Accessory, Test Probe Tip, Shrouded 4mm Plugs, Multicomp Pro Test Probes reprezintă o soluție excelentă pentru necesitățile de testare electrică și este potrivit pentru o gamă largă de aplicații.
Detalii produs
CL101279

Fișă produs

Tip accesoriu
Sfat pentru sonda de testare
Gamă de produse
Sonde de testare Multicomp Pro
Pentru utilizare cu
Mufe învelite de 4 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare