Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP720854 - Digital Oscilloscope, Multicomp Pro Oscilloscopes, 4 Channel, 200 MHz, 1 GSPS, 40 Mpts

MULTICOMP PRO - MP720854 - Digital Oscilloscope, Multicomp Pro Oscilloscopes, 4 Channel, 200 MHz, 1 GSPS, 40 Mpts
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
8.734,10 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86816
Adaugă la favorite0
Descriere
Acest Multicomp Pro MP720854 este un osciloscop de stocare cu ecran tactil digital, 4 canale, lăţime de bandă de 200MHz şi rată de eşantionare de 1GS/s cu integrare multi-interfaţă - USB host, USB device, port USB pentru PictBridge, LAN, AUX şi VGA. Lăţime de bandă de 200MHz, rată de eşantionare de 1GS/s, lungime maximă de înregistrare de 40M, rată de reîmprospătare a formei de undă de 70,000 wfms/s, zgomot de fundal redus, ecran LCD cu rezoluţie de 800x600 şi funcţie de multi-atingere, experienţă de operare mai prietenoasă pentru utilizator. Suportă SCPI şi LabVIEW, triggere multiple şi funcţii de decodare a autobuzului. Integrare multi-interfaţă - USB host, USB device, port USB pentru PictBridge, LAN, AUX şi VGA. Aplicaţii: Testare & Măsurători, Proiectare electronică, Hobby & Educaţie. Conţinut: 1 Osciloscop digital; 1 Cablu de alimentare; 1 CD Rom; 1 Manual; 1 Cablu USB; 2 Sonde; 1 Şurubel pentru ajustarea sondei. Notiţe: Nu depozitaţi sau lăsaţi instrumentul într-un loc unde ecranul de cristal lichid va fi expus la lumina directă a soarelui pentru perioade lungi de timp.
Osciloscopul digital Multicomp Pro MP720854 este un instrument de stocare cu ecran tactil, ce beneficiază de 4 canale și o lățime de bandă de 200MHz. Cu o rată de eșantionare de 1GS/s și o adâncime maximă de înregistrare de 40M, acest osciloscop se remarcă prin performanțele sale de înaltă calitate. Echipat cu un ecran LCD de rezoluție 800x600 și tehnologie multi-touch, acest osciloscop oferă o experiență de operare mai prietenoasă pentru utilizator. De asemenea, dispune de o rată de reîmprospătare a formelor de undă de 70.000 wfms/s și un zgomot de fundal redus, asigurând astfel o vizualizare clară a semnalelor măsurate. Cu funcții precum triggere multiplu și decodificare a autobuzului, osciloscopul MP720854 este ideal pentru aplicații de testare și măsurare, design electronic, hobby-uri și educație. Acesta este compatibil cu SCPI și LabVIEW, oferind o conectivitate extinsă prin intermediul interfețelor USB host, USB device, port USB pentru PictBridge, LAN, AUX și VGA. În conținutul setului se regăsesc osciloscopul digital, cablul de alimentare, CD-ul cu software-ul necesar, ghidul rapid de utilizare, cablul USB, două probe și un șurubelniță pentru ajustarea acestora. Cu o garanție de 1 an oferită de producător, osciloscopul Multicomp Pro MP720854 reprezintă o alegere excelentă pentru aplicațiile ce necesită măsurarea și analiza semnalelor electronice.
Detalii produs
CL86816

Fișă produs

Rata de esantionare
1 GSPS
Gamă de produse
Osciloscoape Multicomp Pro
garantia producatorului
1 an
Lățimea de bandă
200 MHz
Conținutul setului
Osciloscop digital, cablu de alimentare, CD Rom, Ghid rapid, cablu USB, sondă, reglare sondă
Canale de aplicare
4 canale
Tip de afișare a domeniului
Ecran tactil LCD Color
Afișează adâncimea memoriei
40 Mpts

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare