Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP720774 - Oscilloscope, Tablet, Multicomp Pro Tablet Oscilloscopes, 2 Channel, 70 MHz, 1 GSPS, 40 Mpts

MULTICOMP PRO - MP720774 - Oscilloscope, Tablet, Multicomp Pro Tablet Oscilloscopes, 2 Channel, 70 MHz, 1 GSPS, 40 Mpts
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
4.161,98 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL78718
Adaugă la favorite0
Descriere
Multicomp Pro MP720774 este un osciloscop cu tabletă cu 2 canale, 70MHz, cu funcție de multimetru digital. Acesta are un ecran LCD multi-touch de 8" (800 x 600), o rată de eșantionare în timp real de 1GS/s, o rezoluție verticală de 8 biți (A/D) și diverse funcții avansate de declanșare și decodare. Adâncimea memoriei de 40M, o rată de reîmprospătare a formei de undă de 45,000wfms/s, zgomot local redus, testare mai precisă a semnalelor mici, suport pentru SCPI și LabVIEW, multiple interfețe de comunicare inclusiv USB host, USB device și LAN, scală orizontală (s/div): 1ns/div - 1000s/div, pas cu pas de 1-2-5, cuplaje de intrare DC, AC și GND, sensibilitate verticală de la 1mV/div - 10V/div (la intrare), funcții de declanșare Edge, video, pulse, slope, runt, windows, timeout, nth edge, logic, I2C, SPI, RS232, CAN, funcții de decodare I2C, SPI, RS232 și CAN bus, moduri de declanșare auto, normal și single, stocare a 100 de forme de undă, interfețe de comunicare USB, pass/fail, LAN, baterie de 7.4V, 8000mAh, dimensiuni ale dispozitivului de 270mm x 191mm x 48mm, greutatea dispozitivului este de aproximativ 1.7Kg. Conținutul include osciloscop cu tabletă, cablu de alimentare UK/EU, sonde, instrument de ajustare a sondei, cadru pentru tabletă, adaptor BNC-SAN, cabluri de test, cablu USB, modul de extensie a curentului, CD-ROM, manual de utilizare și geantă de transport standard. Servicii de calibrare disponibile pentru acest produs. Alegeți între un serviciu certificat standard sau o calibrare acreditată internațional UKAS. Vizitați pagina noastră de calibrare pentru mai multe detalii.
Noul osciloscop Multicomp Pro MP720774 este un instrument de inalta precizie, cu 2 canale si o latime de banda de 70MHz, cu functie de multimetru digital. Echipat cu un ecran LCD multi-touch de 8" (800 x 600), rata de eșantionare în timp real de 1GS/s, rezoluție verticala de 8 biți (A/D) si diferite functii avansate de declansare si decodare. Memorie de 40M, rata de reîmprospătare a formei de undă de 45,000wfms/s, zgomot local redus pentru teste mai precise ale semnalelor mici. Suporta SCPI & LabVIEW cu interfețe multiple de comunicare inclusiv USB host, USB device si LAN. Cuplaje de intrare DC, AC si GND, sensibilitate verticala de la 1mV/div pana la 10V/div la intrare. Oferind multiple moduri de declansare (Edge, video, pulse, slope, runt, windows, timeout, nth edge, logic, I2C, SPI, RS232, CAN) si functii de decodare (I2C, SPI, RS232 si CAN bus), precum si moduri de declansare automata, normala si unica. Capacitate de stocare a 100 forme de unda si interfete de comunicare USB, pass/fail, LAN. Osciloscopul este alimentat de o baterie de 7.4V, 8000mAh, cu o greutate de aproximativ 1,7Kg. Pachetul include osciloscopul tablet, cablu de alimentare UK/EU, sonde, adaptoare, cablu USB, modul de extensie pentru curent, CD-ROM, manual de utilizare si geanta de transport standard. Serviciile de calibrare sunt disponibile pentru acest produs, cu optiuni pentru un serviciu standard certificat sau o calibrare acreditata UKAS la nivel internațional. Pentru mai multe detalii, vizitati pagina noastra de calibrare.
Detalii produs
CL78718

Fișă produs

Rata de esantionare
1 GSPS
Lățimea de bandă
70 MHz

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

4 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare