Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP720665 - Digital Oscilloscope, With Function Generator, 4 Channel, 100 MHz, 1 GSPS, 40 Mpts, 3.5 ns

MULTICOMP PRO - MP720665 - Digital Oscilloscope, With Function Generator, 4 Channel, 100 MHz, 1 GSPS, 40 Mpts, 3.5 ns
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
7.141,91 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86322
Adaugă la favorite0
Descriere
MP720665 de la Multicomp Pro este un osciloscop digital cu ecran tactil de 8 biți și 4 canale, cu o frecvență de 100MHz. Acest dispozitiv oferă aceeași specificație și funcționalitate ca și Multicomp Pro MP720025, dar include și un generator de funcții arbitrar cu 2 canale și o frecvență de 25MHz încorporat. Acest dispozitiv include de asemenea funcții de contor de frecvență și multimetru, decodor, integrare multi-interfață, suport SCPI și LabVIEW. Ecran LCD tactil de înaltă rezoluție de 8" (800x600), rată de reîmprospătare a formei de undă de 45.000 cadre/sec, scală de griuri multi-nivel și afișare a temperaturii de culoare. Funcție de generator de formă de undă arbitrar cu 2 canale, 25MHz. Rată orizontală - 2ns/div - 1000s/div, pas cu 1-2-5. Rată de eșantionare/precizie în timp real de ±2.5 ppm. Cuplaje de intrare DC, AC și GND. Sensibilitate verticală de la 1mV/div la 10V/div (la intrare). Declanșator pentru margini, video, impuls, pantă, slot, fereastră, expirare, Nth edge, logic, I2C, SPI, RS232, CAN. Dezambiguizare I2C, SPI, RS232 și CAN bus. Moduri de declanșare auto, normal și unic. Interfețe de comunicare USB host, USB device, port USB pentru PictBridge, Trig Out (P/F), LAN și VGA. Dimensiune 340 x 177 x 90mm. Conținut: osciloscop de stocare digitală, 4x sonde, manual de sonde, geantă de accesorii, cablu USB Tip B, instrucțiuni de operare, CD-ROM, cabluri de alimentare UK și EU. Note de subsol: Servicii de calibrare disponibile pentru acest produs. Alegeți între un Serviciu Certificat Standard sau o calibrare acreditată UKAS recunoscută internațional. Vizitați pagina noastră de calibrare pentru mai multe detalii.
MP720665 de la Multicomp Pro este un osciloscop digital cu ecran tactil de 8 biți, 4 canale, și o lățime de bandă de 100MHz. Acest dispozitiv oferă aceleași specificații și funcționalități ca și modelul Multicomp Pro MP720025, însă beneficiază și de un generator de funcții arbitrare încorporat cu 2 canale și 25MHz. Acest dispozitiv mai include și funcționalități de frecvență, multimetru, decodor, integrare multi-interfațe, suport SCPI și LabVIEW. Ecranul său LCD tactil de înaltă rezoluție de 8 inch (800x600) oferă o rată de reîmprospătare a forme de undă de 45,000 cadre/sec, un nivel multiplu de scală de gri și afișare a temperaturii culorilor. Generatorul de forme de undă arbitrare cu 2 canale și 25MHz permite o rată orizontală de 2ns/div -1000s/div, cu trepte de 1-2-5. Acest osciloscop dispune de cuplări de intrare DC, AC și GND, sensibilitate verticală de 1mV/div - 10V/div (la intrare), precum și diverse moduri de declanșare (Edge, video, pulse, slope, runt, windows, timeout, Nth edge, logic, I2C, SPI, RS232, CAN). De asemenea, oferă suport pentru decodificare I2C, SPI, RS232 și CAN, precum și interfețe de comunicare USB host, USB device, USB Port pentru PictBridge, Trig Out (P/F), LAN și VGA. Dimensiunea sa este de 340 x 177 x 90mm și este livrat împreună cu 4 sonde, manualul sondelor, un set de accesorii, cablu USB Tip B, instrucțiuni de operare, CD-ROM și cabluri de alimentare pentru UE și Marea Britanie. Serviciile de calibrare sunt disponibile pentru acest produs, optând între un Serviciu Certificat Standard sau o calibrare acreditată UKAS recunoscută la nivel internațional.
Detalii produs
CL86322

Fișă produs

Rata de esantionare
1 GSPS
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
garantia producatorului
1 an
Tip priză
UE, Marea Britanie
Lățimea de bandă
100 MHz
Conținutul setului
DSO, cablu de alimentare, cablu USB, CD-Rom-manual, sonde, instrument de reglare a sondei
Canale de aplicare
4 canale
Tip de afișare a domeniului
LCD Culoare
Afișează adâncimea memoriei
40 Mpts
Timp de creștere calculat
3.5 ns

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare