Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP720645 - Oscilloscope, Tablet, Multicomp Pro Tablet Oscilloscopes, 4 Channel, 100 MHz, 1 GSPS, 40 Mpts

MULTICOMP PRO - MP720645 - Oscilloscope, Tablet, Multicomp Pro Tablet Oscilloscopes, 4 Channel, 100 MHz, 1 GSPS, 40 Mpts
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
5.286,25 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL78697
Adaugă la favorite0
Descriere
Multicomp Pro MP720645 este un osciloscop cu tabletă cu 4 canale și 100MHz. Dispune de un ecran LCD tactil multi-touch de 8" (800 x 600), rată de eșantionare în timp real de 1GS/s, rezoluție verticală de 8 biți (A/D) și diverse funcții avansate de declanșare și decodificare. Adâncimea memoriei de 40M, rată de reîmprospătare a formei de undă de 45.000 wfms/s Zgomot local redus, test mai precis al semnalului mic Suportă SCPI & LabVIEW Mai multe interfețe de comunicare inclusiv gazdă USB, dispozitiv USB și LAN (suportat USBTMC) Scară orizontală (s/div): 1ns/div - 1000s/div, pas cu 1-2-5 Cuplaje de intrare DC, AC și GND Divizare verticală sensibilitate (la intrare) de la 1mV/div până la 10V/div Tipuri de declanșare: margine, video, puls, pantă, runt, ferestre, timeout, margine nth, logic, I2C, SPI, RS232, tipuri CAN Funcții de decodificare a autobuzelor I2C, SPI, RS232 și CAN Modele de declanșare auto, normal și unică 100 de înmagazinări a formei de undă Interfețe de comunicare USB, USB, LAN Baterie de 7.4V, 8000mAh Dimensiunea dispozitivului este 270mm x 191mm x 48mm Greutatea dispozitivului este de aproximativ 1.7kg Aplicații: Testare și măsurare, electronică, hobby și educație Conținut: osciloscop cu tabletă, cablu de alimentare UK/EU, sondă, unealta de reglare a probei, cadru pentru tabletă, adaptor BNC-SAN, cablu USB, CD-ROM, manual de utilizare și geantă standard. Note: Servicii de calibrare disponibile pentru acest produs. Alegeți între un Serviciu de Certificare Standard sau o calibrare acreditată UKAS recunoscută internațional. Accesați pagina noastră de calibrare pentru mai multe detalii.
Multicomp Pro MP720645 este un osciloscop de tabletă cu 4 canale și 100 MHz. Acesta are un ecran LCD multi-touch de 8" (800 x 600), rată de eșantionare în timp real de 1 GSPS, rezoluție verticală de 8 biți (A/D) și diverse funcții avansate de declanșare și decodare. Cu o adâncime de memorie de 40M, rată de reîmprospătare a formei de undă de 45.000 wfms/s și zgomot local redus, acest osciloscop permite teste mai precise pentru semnale mici. De asemenea, suportă SCPI și LabVIEW, având multiple interfețe de comunicare incluzând USB host, USB device și LAN (USBTMC suportat). Cu cuplaje de intrare DC, AC și GND și sensibilitate verticală de la 1mV/div la 10V/div, acest osciloscop oferă o gamă largă de opțiuni de măsurare. Funcțiile de declanșare includ Edge, video, pulse, slope, runt, windows, timeout, nth edge, logic, I2C, SPI, RS232, CAN. De asemenea, osciloscopul dispune de funcții de decodare pentru busurile I2C, SPI, RS232 și CAN. Cu moduri de declanșare auto, normal și single, acest osciloscop este ideal pentru aplicații de Test & Measurement, Electronics, Hobby & Education. Este ușor de utilizat și de transportat, având o baterie de 7.4V și o greutate de aproximativ 1.7kg. În plus, serviciile de calibrare sunt disponibile pentru acest produs, putând alege între un Serviciu de Certificare Standard sau o calibrare acreditată UKAS. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina noastră de calibrare.
Detalii produs
CL78697

Fișă produs

Rata de esantionare
1 GSPS
Gamă de produse
Osciloscoape pentru tablete Multicomp Pro
garantia producatorului
1 an
Tip priză
UE, Marea Britanie
Lățimea de bandă
100 MHz
Conținutul setului
Cablu de alimentare UK/UE, Sondă/Cablu USB/Ajustare sondă, Cadru, BNC-SAM, Cabluri, Modul Ext de curent, CD/Manual
Canale de aplicare
4 canale
Tip de afișare a domeniului
TFT LCD color
Afișează adâncimea memoriei
40 Mpts

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

4 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare