Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP720115 - Digital Oscilloscope, 4 Channel, 100 MHz, 1 GSPS, 56 Mpts

MULTICOMP PRO - MP720115 - Digital Oscilloscope, 4 Channel, 100 MHz, 1 GSPS, 56 Mpts
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
5.116,05 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL106500
Adaugă la favorite0
Descriere
Osciloscopul Ultra Phosphor are o rată de eșantionare de 1GS/s, adâncimea memoriei până la 56Mpts, o rată de captură a formelor de undă de 83,000wfms/s, bază de timp reglabilă pentru canale, o varietate de funcții de declanșare avansate, decodificare bus și interfețe periferice bogate. Rată de eșantionare de 1GS/s, adâncimea memoriei de 56Mpts pe canal, rată de captură a formelor de undă de 83,000Wfms/s, afișare cu gradare de intensitate la 256 de niveluri, bază de timp reglabilă pentru canale, înregistrare a formelor de undă în 65,000 de cadre, LCD TFT de 8", WVGA (800x480), Interfețe: USB Host, USB device, LAN, AUX out. Aplicații de testare și măsurare. Servicii de calibrare disponibile pentru acest produs. Alegeți între un serviciu certificat standard sau o calibrare acreditată la nivel internațional conform standardelor UKAS. Vizitați pagina noastră de calibrare pentru mai multe detalii.
MULTICOMP PRO - MP720115 - Digital Oscilloscope este o unealtă indispensabilă în testarea și măsurarea echipamentelor electronice. Cu o rată de eșantionare de 1GS/s și o adâncime a memoriei de până la 56Mpts per canal, acest osciloscop oferă o performanță superioară și detalii precise. Ultra Phosphor Oscilloscope dispune de o rată de capturare a formelor de undă de 83,000wfms/s, afișare a intensității pe 256 nivele, bază de timp a canalului reglabilă și o gamă variată de funcții de declanșare avansate, inclusiv decodificare a autobuzelor. Cu o afișare color WVGA TFT de 8" și interfețe multiple precum USB Host, USB device, LAN și AUX Out, acest osciloscop este ușor de utilizat și se potrivește necesităților diverse de măsurare. Produsul include 4 canale de aplicare, garantie de 1 an, tip de priză disponibil pentru UE sau Marea Britanie, lățimea de bandă de 100 MHz și o rate de eșantionare de 1 GSPS. Este livrat cu sondă DPO, cablu de alimentare UK/UE și cablu de interfață USB. Pentru a asigura precizia măsurătorilor, serviciile de calibrare sunt disponibile pentru acest produs, putând alege între un serviciu standard certificat sau o calibrare acreditată UKAS recunoscută internațional. Cu MULTICOMP PRO - MP720115 - Digital Oscilloscope, puteți realiza măsurători precise și fiabile în diverse aplicații de testare și măsurare.
Detalii produs
CL106500

Fișă produs

Rata de esantionare
1 GSPS
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
garantia producatorului
1 an
Tip priză
UE, Marea Britanie
Lățimea de bandă
100 MHz
Conținutul setului
DPO, sondă 4x, cablu de alimentare UK/UE, cablu de interfață USB
Canale de aplicare
4 canale
Tip de afișare a domeniului
Culoare WVGA TFT
Afișează adâncimea memoriei
56 Mpts

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare