Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP720114 - Digital Oscilloscope, 4 Channel, 70 MHz, 1 GSPS, 56 Mpts

MULTICOMP PRO - MP720114 - Digital Oscilloscope, 4 Channel, 70 MHz, 1 GSPS, 56 Mpts
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
4.103,26 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL106516
Adaugă la favorite0
Descriere
Osciloscopul Ultra Phosphor dispune de o rată de eșantionare de 1GS/s, o adâncime a memoriei de până la 56Mpts, o rată de capturare a formelor de undă de 83,000wfms/s, bază de timp a canalului ajustabilă, o varietate de funcții avansate de declanșare, decodificare de bus și interfețe periferice bogate. Rată de eșantionare de 1GS/s, adâncimea memoriei de 56Mpts per canal, rată de capturare a formelor de undă de 83,000 wfms/s, afișare cu gradare de intensitate pe 256 de niveluri, bază de timp ajustabilă a canalului, înregistrare a formelor de undă de 65,000 cadre, ecran TFT LCD de 8", WVGA (800x480), Interfețe: USB Host, USB device, LAN, AUX Out. Aplicații de testare și măsurare. Servicii de calibrare disponibile pentru acest produs. Alegeți între un serviciu certificat standard sau o calibrare acreditată internațional UKAS recunoscută . Vizitați pagina noastră de calibrare pentru mai multe detalii.
Osciloscopul digital MULTICOMP PRO - MP720114 este un instrument de testare și măsurare de înaltă performanță, ideal pentru aplicații diverse. Cu o rată de eșantionare de 1GS/s, adâncimea memoriei de până la 56Mpts și o rată de capturare a formelor de undă de 83,000wfms/s, acest osciloscop oferă rezultate precise și detaliate în timp real. Cu o gamă largă de funcții avansate, inclusiv funcții de decodare a autobuzelor și o varietate de interfețe periferice, acest osciloscop vă permite să efectuați măsurători complexe și să analizați datele în detaliu. Afișajul intensității gradiente cu 256 de nivele permite o vizualizare clară a formelor de undă, iar funcția de reglare a timpului de bază al canalului vă oferă flexibilitate în analiza datelor. Instrumentul este echipat cu un ecran TFT LCD de 8", rezoluție WVGA (800x480) și este dotat cu interfețe USB Host, USB Device, LAN și AUX Out pentru conectivitate și transfer de date rapid. Osciloscopul MULTICOMP PRO - MP720114 este potrivit pentru diverse aplicații de testare și măsurare și vine cu posibilitatea de calibrare. Cu o garanție de 1 an și opțiunea de a alege între servicii de calibrare standard sau acreditate UKAS, acest instrument este alegerea perfectă pentru profesioniștii din domeniul electronicelor și telecomunicațiilor.
Detalii produs
CL106516

Fișă produs

Rata de esantionare
1 GSPS
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
garantia producatorului
1 an
Tip priză
UE, Marea Britanie
Lățimea de bandă
70 MHz
Conținutul setului
DPO, sondă 4x, cablu de alimentare UK/UE, cablu de interfață USB
Canale de aplicare
4 canale
Tip de afișare a domeniului
Culoare WVGA TFT
Afișează adâncimea memoriei
56 Mpts

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare