Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP720113 - Digital Oscilloscope, 2 Channel, 100 MHz, 1 GSPS, 56 Mpts

MULTICOMP PRO - MP720113 - Digital Oscilloscope, 2 Channel, 100 MHz, 1 GSPS, 56 Mpts
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
3.548,23 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86005
Adaugă la favorite0
Descriere
Osciloscopul Ultra Phosphor dispune de o rată de eșantionare de 1GS/s, o adâncime a memoriei de până la 56Mpts, o rată de captare a formelor de undă de 83.000wfms/s, baza de timp a canalelor reglabilă, o varietate de funcții avansate de declanșare, decodificare a autobuzului și interfețe periferice bogate. Rată de eșantionare de 1GS/s, adâncime a memoriei de 56Mpts pe canal Rata de captare a formei de undă de 83.000 Wfms/s Gradare a intensității de 256 niveluri Ecran TFT LCD de 8", WVGA (800x480) Interfețe: USB Host, dispozitiv USB, LAN, AUX Ieșiri Aplicații Testare și măsurare Notă de subsol: Servicii de calibrare disponibile pentru acest produs. Alegeți între un serviciu certificat standard sau o calibrare acreditată UKAS recunoscută internațional. Vizitați pagina noastră de calibrare pentru mai multe detalii.
MULTICOMP PRO - MP720113 - Osciloscop digital, 2 canale, 100 MHz, 1 GSPS, 56 Mpts este un produs de înaltă calitate, ideal pentru aplicațiile de testare și măsurare. Acest osciloscop ultrafosforic oferă o rată de eșantionare de 1 GS/s, o adâncime a memoriei de până la 56 Mpts, o rată de capturare a formelor de undă de 83.000 wfms/s, un afișaj de intensitate gradată la 256 de niveluri și multe funcții avansate de declanșare și decriptare a autobuzelor. Cu o rată de eșantionare atât de mare, acest osciloscop este capabil să captureze și să afișeze chiar și cele mai complexe semnale. Ajustarea timpului de bază al canalului permite utilizatorilor să obțină o vizualizare mai detaliată a semnalelor de interes. De asemenea, acest dispozitiv oferă capacități extinse de înregistrare a formelor de undă, cu până la 65.000 de cadre înregistrate. Interfețele multiple, precum USB Host, USB device, LAN și AUX Out, asigură o conectivitate flexibilă pentru dispozitivele periferice. Osciloscopul este echipat cu un ecran LCD de 8" cu rezoluție WVGA, care oferă o imagine clară și detaliată a semnalului măsurat. Produsul este ideal pentru aplicații de testare și măsurare în diverse domenii, inclusiv electronică, comunicații și automotive. Cu servicile de calibrare disponibile pentru acest produs, utilizatorii pot avea încredere că măsurătorile lor vor fi precise și fiabile. În concluzie, MULTICOMP PRO - MP720113 - Osciloscop digital este un produs puternic, versatil și fiabil, care îndeplinește cerințele celor mai exigente aplicații de testare și măsurare.
Detalii produs
CL86005

Fișă produs

Rata de esantionare
1 GSPS
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
garantia producatorului
1 an
Lățimea de bandă
100 MHz
Conținutul setului
DPO, 2x sondă, cablu de alimentare UK/UE, cablu de interfață USB
Canale de aplicare
2 canale
Tip de afișare a domeniului
Culoare WVGA TFT
Afișează adâncimea memoriei
56 Mpts

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare