Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP013610 - Contact, MP-570 IP67, Pin, Crimp, 16 AWG, Tin Plated Contacts Pachet de 40

MULTICOMP PRO - MP013610 - Contact, MP-570 IP67, Pin, Crimp, 16 AWG, Tin Plated Contacts Pachet de 40
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
85,51 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL108077
Adaugă la favorite0
Descriere
Banda de 40 de contacte cu crimp pentru bărbați (pin) Fabricate din material de alamă Dimensiunea firelor de 14AWG Diametrul maxim al izolației de 3.1mm
Produsul MULTICOMP PRO - MP013610 este un set de 40 de contacte pentru crimpat (pini) de tip masculin. Aceste contacte sunt realizate din material de alamă și sunt potrivite pentru firul de dimensiune 14AWG, având o diametru maxim al izolației de 3.1mm. Caracteristicile principale ale acestui produs includ materialul de contact din alamă, gama de produse MP-570 IP67, dimensiunea firului maxim 16AWG și minim 20AWG, tipul de terminare a contactului creț, contactul de tip pin și placarea cu staniu a contactelor. Aceste contacte sunt destinate utilizării cu conectorii din seria MP-570 IP67 de la Multicomp Pro, asigurând o conexiune sigură și fiabilă. Placarea cu staniu a contactelor asigură o bună conductivitate și rezistență la coroziune. Produsul MULTICOMP PRO - MP013610 este potrivit pentru diferite aplicații care necesită o conexiune electrică de calitate superioară, cum ar fi echipamente electronice, echipamente industriale sau automatizări. În concluzie, setul de contacte MULTICOMP PRO - MP013610 este o alegere excelentă pentru cei care caută un produs de înaltă calitate, durabil și fiabil pentru proiectele lor electrice.
Detalii produs
CL108077

Fișă produs

Gamă de produse
MP-570 IP67
Tip de terminare a contactului
Creț
Pentru utilizare cu
Multicomp Pro MP-570 Seria IP67 Conectori pentru carcasă fișă
Dimensiunea firului AWG Max
16 AWG
Dimensiunea firului AWG Min
20 AWG
Material de contact
Alamă
Placarea de contact
Contacte placate cu staniu
Contact Sex
Pin

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare