Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP013608 - Contact, MP-570 IP67, Pin, Crimp, 16 AWG, Tin Plated Contacts Pachet de 40

MULTICOMP PRO - MP013608 - Contact, MP-570 IP67, Pin, Crimp, 16 AWG, Tin Plated Contacts Pachet de 40
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
79,14 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL107884
Adaugă la favorite0
Descriere
Bandă de 40 de contacte de crimpare (pin) masculine Făcute din material de alamă Dimensiunea firului de 20AWG până la 16AWG Diametrul maxim al izolației de 3,1mm
MULTICOMP PRO - MP013608 este un set format din 40 de contacte male de tip crimp (pin), fabricate din alamă de înaltă calitate. Aceste contacte sunt proiectate pentru a fi utilizate cu firul de dimensiuni cuprinse între 20AWG și 16AWG, având un diametru maxim al izolației de 3.1mm. Produsul face parte din gama MP-570 IP67 și oferă o soluție fiabilă și durabilă pentru conectarea firelor electrice în medii cu umiditate ridicată. Materialul de contact din alamă asigură o conducție electrică eficientă, în timp ce placarea cu staniu protejează contactele împotriva coroziunii și contribuie la o durată de viață mai lungă a produsului. Contactele au un tip de terminare de tip creț, ceea ce facilitează procesul de instalare și asigură o conexiune sigură și stabilă. Acestea sunt potrivite pentru utilizarea cu conectorii din seria Multicomp Pro MP-570 IP67, oferind o compatibilitate perfectă și asigurând un plus de siguranță în aplicațiile cu expunere la apă sau umiditate. În concluzie, MULTICOMP PRO - MP013608 este o opțiune excelentă pentru proiectele care necesită conexiuni electrice fiabile și rezistente la medii agresive. Cu o calitate superioară a materialelor și o proiectare atentă, acest set de contacte crimpate reprezintă o alegere potrivită pentru orice aplicație ce implică firul electric de dimensiuni medii.
Detalii produs
CL107884

Fișă produs

Gamă de produse
MP-570 IP67
Tip de terminare a contactului
Creț
Pentru utilizare cu
Multicomp Pro MP-570 Seria IP67 Conectori pentru carcasă fișă
Dimensiunea firului AWG Max
16 AWG
Dimensiunea firului AWG Min
20 AWG
Material de contact
Alamă
Placarea de contact
Contacte placate cu staniu
Contact Sex
Pin

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare