Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP004722 - Heavy Duty Connector, Insert, 4+PE Contacts, Plug, Screw Pin

MULTICOMP PRO - MP004722 - Heavy Duty Connector, Insert, 4+PE Contacts, Plug, Screw Pin
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
63,95 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70335
Adaugă la favorite0
Descriere
Conectorul MULTICOMP PRO - MP004722 este un conector de tip Heavy Duty, special conceput pentru sarcini grele. Acesta este un insert Plug cu 4+ contacte PE, realizat pentru a asigura o conexiune sigură și durabilă. Fabricat pentru a satisface nevoile unor cerințe intense de curent, conectorul este echipat cu știfturi cu șurub pentru o fixare solidă și sigură. Cu o evaluare a curentului de 10A, acest conector este potrivit pentru a fi utilizat în medii care necesită o rezistență și o fiabilitate sporite. Acest conector face parte din gama de produse Multicomp Pro, cunoscută pentru calitatea și performanța sa superioară. Fiind un conector de tip Priza, este ușor de instalat și de utilizat, asigurând o conexiune stabilă și fiabilă între diverse dispozitive. Conectorul MULTICOMP PRO - MP004722 este alegerea ideală pentru aplicațiile care necesită o conexiune robustă și sigură.
Detalii produs
CL70335

Fișă produs

Gen
Priza
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
10 A
Număr de contacte
4+ Contacte PE
Tip conector Heavy Duty
Introduce
Tip de contact pentru sarcini grele
Ştift cu şurub

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare