Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MP004367 - Desiccator, Non-Indicating Silica Gel, Granular, 0.5G Pachet de 500

MULTICOMP PRO - MP004367 - Desiccator, Non-Indicating Silica Gel, Granular, 0.5G Pachet de 500
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
219,57 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL93462
Adaugă la favorite0
Descriere
O formă granulară îngustă poroasă de silice amorfă, fără materie străină. Granulele neregulate sunt de culoare albă/translucidă. Ele rămân neschimbate din punct de vedere fizic atunci când sunt uscate sau saturate în apă. Corespunde cerințelor BS 2540:1991 Gel de Silice Desicant Granular, DIN 55473:2001-2002 și MIL-D-3464E.
MULTICOMP PRO - MP004367 - Desiccator, Non-Indicating Silica Gel, Granular, 0.5G este un produs de înaltă calitate, ce se remarcă printr-o formă granulară îngust poroasă de silice amorfă, lipsită de materie străină. Granulele neregulate au o culoare albă/translucidă și rămân neschimbate din punct de vedere fizic atunci când sunt uscate sau saturate în apă. Acest produs îndeplinește cerințele standardelor BS 2540:1991 Granular Desiccant Silica Gel, DIN55473:2001-2002 și MIL-D-3464E. Gelul de silice Multicomp Pro este perfect pentru utilizarea în desicatoare, unde absoarbe umiditatea din mediul ambiant, menținând astfel produsele și echipamentele uscate și în condiții optime de funcționare. Cu o greutate de 0.5 g, acest gel de silice este eficient și economic, oferind protecție împotriva deteriorării cauzate de umiditate. Pe lângă faptul că are o gamă de produse variată, Multicomp Pro se distinge prin standardele ridicate de calitate pe care le respectă. Standardul BS2540 garantează performanța și fiabilitatea produsului, asigurându-vă că veți beneficia de rezultate excelente în utilizarea acestuia. Materialul din care este fabricat acest desicator este Silica Gel, recunoscut pentru capacitatea sa ridicată de absorbție a umidității și durabilitatea în timp. Indiferent de condițiile de mediu sau de utilizare, MULTICOMP PRO - MP004367 - Desiccator, Non-Indicating Silica Gel, Granular, 0.5G este alegerea perfectă pentru protecția echipamentelor dumneavoastră împotriva coroziunii și a daunelor cauzate de umiditate.
Detalii produs
CL93462

Fișă produs

Material
Silica Gel
Standard
BS2540
Gamă de produse
Gel de silice Multicomp Pro

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

6 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare