Categorii

MULTICOMP PRO - MP-22 BRKT - Circuit Breaker Accessory, Multicomp MP-22 Thermal Circuit Breakers, Mounting Bracket

MULTICOMP PRO - MP-22 BRKT - Circuit Breaker Accessory, Multicomp MP-22 Thermal Circuit Breakers, Mounting Bracket
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
8,02 RON (inclusiv TVA) 9,40 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL55194
Adaugă la favorite0
Descriere
Suportul de fixare MULTICOMP PRO - MP-22 BRKT reprezintă un accesoriu esențial pentru întreruptoarele termice Multicomp MP-22. Proiectat pentru a oferi o soluție eficientă de montare, acest suport asigură o fixare sigură și stabilă a întreruptorului termic pe o varietate de suprafețe. Construit din materiale de înaltă calitate, suportul de fixare MP-22 BRKT este rezistent la impact și la factorii externi, asigurând protecție durabilă în timpul utilizării. Produsul este ușor de instalat și oferă o fixare precisă și sigură, evitând deplasările nedorite ale întreruptorului. Suportul de fixare MULTICOMP PRO - MP-22 BRKT este ideal pentru utilizarea în diferite aplicații, inclusiv în panourile electrice, echipamente de protecție și distribuție a energiei electrice. Flexibilitatea sa permite montarea întreruptoarelor termice Multicomp MP-22 într-o gamă largă de configurații, asigurând o adaptare perfectă la necesitățile individuale ale fiecărei aplicații. Cu suportul de fixare MULTICOMP PRO - MP-22 BRKT, utilizatorii beneficiază de o soluție fiabilă și durabilă pentru montarea întreruptoarelor termice Multicomp MP-22, asigurând funcționarea corectă și protecția eficientă a echipamentelor electrice în care sunt integrate.
Detalii produs
CL55194

Fișă produs

Tip accesoriu
Suport de fixare
Pentru utilizare cu
Întreruptoare termice Multicomp MP-22

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare