Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MC346773 - Contact, Socket, Crimp, 16 AWG, Tin Plated Contacts, Multicomp Pro's 4.2mm Housings

MULTICOMP PRO - MC346773 - Contact, Socket, Crimp, 16 AWG, Tin Plated Contacts, Multicomp Pro's 4.2mm Housings
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
0,69 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 50.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL78669
Adaugă la favorite0
Descriere
MC346773 este un contact de fixare pentru priză fabricat din alamă cu finisaj de placare cu staniu. Se potrivește cu carcasele din seria 2257. Rezistență la izolație de 10mΩ (minim), rating de curent de 9A AC/DC, rating de tensiune de 600V AC/DC, sârme de aplicație de 16AWG, gamă de temperatură de operare de la -40 la 105°C. Produsele Multicomp Pro sunt evaluate cu 4,6 din 5 stele, garanție limitată de 12 luni *vezi Termeni și Condiții pentru detalii. 96% dintre clienți ar recomanda acest produs unui prieten. Aplicații industriale. Cererea de pe piață pentru acest produs a determinat o extensie a termenelor de livrare. Datele de livrare pot fluctua. Produs scutit de discounturi.
Produsul MULTICOMP PRO - MC346773 - Contact, Socket, Crimp, 16 AWG, Tin Plated Contacts, Multicomp Pro's 4.2mm Housings este un contact cu priză, pentru cabluri 16 AWG, cu contacte placate cu staniu. Este fabricat din alamă și se potrivește cu carcasele seriei 2257. Acest contact poate rezista la o tensiune de 600V AC/DC și are o rezistență la izolație de 10mΩ (minim), având o capacitate de curent de 9A AC/DC. Produsele Multicomp Pro sunt apreciate de către clienți, fiind evaluat cu 4,6 din 5 stele. De asemenea, beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. 96% dintre clienți ar recomanda acest produs unui prieten. Acest contact este potrivit pentru aplicații industriale, iar cererea ridicată pe piață a dus la prelungirea termenelor de livrare. Caracteristicile acestui produs includ contacte placate cu staniu, mărimea firului maxim și minim de 16 AWG, terminare creț pentru contact și utilizarea cu carcasele Multicomp Pro de 4,2 mm. Acest contact este fabricat din alamă, garantând durabilitate și calitate. În concluzie, produsul MULTICOMP PRO - MC346773 este un contact de înaltă calitate, potrivit pentru aplicații industriale, cu specificații tehnice excelente și certificări de calitate. Este recomandat de către clienți și beneficiază de o garanție de 12 luni, fiind o alegere excelentă pentru nevoile dvs. de conectare a cablurilor.
Detalii produs
CL78669

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Creț
Pentru utilizare cu
Carcasele Multicomp Pro de 4,2 mm
Dimensiunea firului AWG Max
16 AWG
Dimensiunea firului AWG Min
16 AWG
Material de contact
Alamă
Placarea de contact
Contacte placate cu staniu
Contact Sex
Priză

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare