Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MC346772 - Contact, Socket, Crimp, 18 AWG, Tin Plated Contacts, Multicomp Pro's 4.2mm Housings

MULTICOMP PRO - MC346772 - Contact, Socket, Crimp, 18 AWG, Tin Plated Contacts, Multicomp Pro's 4.2mm Housings
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
0,60 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 50.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL78667
Adaugă la favorite0
Descriere
MC346772 este un mufă cu șurub din corp de alamă, cu placare cu staniu. Bare de cupru de la 18 la 24AWG. Această mufă cu șurub este potrivită pentru utilizare cu carcase de 4,2 mm. Curent nominal AC/DC de 9A Rezistență maximă a contactului de 10mΩ Tensiune nominală AC/DC de 600VAC/DC Tensiunea de rezistență de 1500VAC/ minut Intervalul de temperatură de operare de la -40 la 105°C Produsele Multicomp Pro sunt evaluate cu 4,6 din 5 stele Garanție limitată de 12 luni * consultați Termenii și condițiile pentru detalii 96% dintre clienți ar recomanda unui prieten Aplicații Industriale Note de subsol Cererea pe piață pentru acest produs a determinat o extensie a timpilor de livrare. Datele de livrare pot fluctua. Produs exceptat de la reduceri.
MULTICOMP PRO - MC346772 - Contact, Socket, Crimp, 18 AWG, Tin Plated Contacts, Multicomp Pro's 4.2mm Housings MC346772 este un socket de tip crimp, cu corp din alamă și placare cu staniu. Poate fi utilizat cu fire de dimensiuni cuprinse între 18 și 24AWG. Acest socket de tip crimp este potrivit pentru utilizare cu carcase de 4,2 mm. Are o capacitate de curent de 9A AC/DC, o rezistență maximă a contactului de 10mΩ, o tensiune de 600VAC/DC și o rezistență la tensiune de 1500VAC/minute. Intervalul de temperatură de operare este cuprins între -40 și 105°C. Produsele Multicomp Pro au primit o notă de 4,6 din 5 stele și beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. Caracteristicile acestui produs includ contacte placate cu staniu, utilizare cu carcase Multicomp Pro de 4,2 mm, dimensiuni ale firelor de la 18 la 24 AWG, tip de terminare a contactului creț și material de contact din alamă. Produsul MC346772 este destinat aplicațiilor industriale și este recomandat de 96% dintre clienți. Cererea mare pentru acest produs a dus la prelungirea timpilor de livrare, iar datelor de livrare pot fluctua. Acest produs nu este eligibil pentru reduceri. În concluzie, MC346772 este un socket de calitate superioară, potrivit pentru diverse aplicații industriale, fiind apreciat de clienți pentru fiabilitatea și performanța sa.
Detalii produs
CL78667

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Creț
Pentru utilizare cu
Carcasele Multicomp Pro de 4,2 mm
Dimensiunea firului AWG Max
18 AWG
Dimensiunea firului AWG Min
24 AWG
Material de contact
Alamă
Placarea de contact
Contacte placate cu staniu
Contact Sex
Priză

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare